Chlamýdie - rady
ja ty neviem poradiť len sa chcem spýtať, či máš nejaké problemy? lebo malej zistili chlamydie aj mykoplazmy brala antibiotika ale zatedy sme neboli na imulogiina kontrole, neviem či jej bude brať krv, ale zase príšerne kašle a to je 2 tyždne po dobratí
@sunny381 ahoj, ja sa s tým predieram už dva roky. Mám bolest na prieduskach, neustále bolia kĺby a teraz mám boľavé ucho. Niektorí lekári majú k tomu postoj, že stačí krátka liečba tri týždne atb, niektorí dlhšie. Priznám sa, že keby mi bolo dobre, neriešim to. Najhoršie je, že mám stále zvýšenú teplotu. Ta vyčerpáva. Držím palce
ja som mala / mam chlamydia iny typ, ale v zasade rovnaky princip. 3 tyzdne atb + wobenzym. Pol roka bol pokoj potom pomaly sa vracalo vsetko do "starych kolaji" s tym, ze testy su negtivne.Tiez ma bolia klby na rukach, unava, problemy s imunitou caste inf hornych dychacich ciest, nonstop upchaty nos oi. Na Sk Dr. Durkovska vraj lieci chlamydie/borelu.
Ahojte, vidím že nie som sama. Ja v stredu nastupujem liečbu vo Vysnych Hágoch na plucnom. Bude ma liečiť primár Fabian. Dostala som sa tam, lebo ešte sú ľudia a lekári pred ktorými dávam klobúk dolu. Dievčatá trvajte na odberoch a okrem IGG hodnoty musí byt všetko negatívne. Inak to nie je ok. Tak mi to dnes povedal doktor. Myslím, že tu to lekári zanedbávajú.

Ahojte, už dva roky sa trápim s recidivujucimi chlamýdiami na plucach. Prosím poraďte mi dobrého lekára v ba a okolo, ktorý bude ochotný ma liečiť a poriadne dlho, kým sa toho nezbavim. Ďakujem za akúkoľvek radu.