Chlpy na bradavkách
Čo znamenajú chlpy na bradavkách a ako sa ich zbaviť?
Sem tak vyrastie, vytrhnem a nič, dlho pokoj.
@anonym_autor mne tak tiež rastú celý život a vždy si ich povytrhávam a potom mám dlhšie pokoj a potom narastú zas, ani nie veľa, ale dlhééé
Pinzetou von ( ja to mám z pcos )
Vytrhnem a mam pokoj😀
1 mam odstránim so ziletkou. Nevidno ho potom niekedy aj týždeň dva
Ze si clovek. Vytrhnut, laser, to co s ostatnymi nezelanymi chlpmi.
Pinzetou von ( ja to mám z pcos )
@stellarstar s lekárom si sa o tom bavila? Môže sa to trhať? Nemôže to urobiť nič zlé?
Ze si clovek. Vytrhnut, laser, to co s ostatnymi nezelanymi chlpmi.
@anavixy to je bradavka. Mám k tomu rešpekt a je to asi nejaká hormonálna nerovnováha. Žena by také asi mať nemala.
Naozaj na bradavkách, nie na dvorcoch?
Znamená to, že si človek a je to normálne.
@anavixy to je bradavka. Mám k tomu rešpekt a je to asi nejaká hormonálna nerovnováha. Žena by také asi mať nemala.
@anonym_autor to je hlupost… respekt k bradavkam mam aj ja, denne ich vidam z velmi blizka v praci a mozes si byt ista, ze chlpy na zenskych prsiach su absolutne normalna a bezna vec. Vytrhaj si ich a neries, bradavka (navyse chlpy mas na dvorci nie na bradavke) nie je posvatna, na dvorci je normalna pokozka ako inde, neprehanaj.
@anonym_autor že žiješ ,už keď budes mŕtva nebudú rast
Takže vlastne buď za ne vďačná
@stellarstar s lekárom si sa o tom bavila? Môže sa to trhať? Nemôže to urobiť nič zlé?
@anonym_autor čo zle by sa malo stat? Sú to normálne chlpy ako inde na tele
Treba menej jest, lebo zeny maju vela testosteronu, ked uz sa estrogen z tuku nema jak zuzitkovat. Aj ked je to tazke no. Ale telo signalizuje toto. A ked uz velmi stihla zena to ma, tak bohuzial, genetika.
ja som mala v okolí dvorcov a vytrhala som, teraz nemám dlhodobo nič🙂
Vytrhávam pinzetou a hotovo

@anonym_autor si zena? Nerob to, ja som zamladi tak vytrhla jeden, dva a teraz si rastu vo velkom. Uz by som to znovu neurobila.nechaj to tak