Chronická análna trhlina: Ako sa jej zbaviť navždy?
Ahojte, viem, že je tu veľa fór, ale už sú staršieho charakteru.
Prosím Vás mám chronickú trhlinu už viac ako 10 rokov. Bolo to znesitelné, raz za čas to krvácalo, ale dalo sa to zniesť. A však Aktuálne som po dobrotatí 8 antibiotik a zacalo mi ukrutne svrbenie konecnika, bola som u proktologa, dal mi mast. Trochu to uatupilo, ale asi po mesiaci sa mi vytvorila velka rana a teraz mam pocit ze mam aj po bokoch rany, teda viacej. Okrem toho mam už aj previs kože, dosť sa zväčšil a dnu je akoby v nom mala hrčka. Som z toho na nervy, bojím sa najhoršieho. Objednaná no na štvrtok, ale psychicky som úplne zrútená a neviem čo s tým, nič nezaberá. Prosím Vás máte niekto skúsenosť? Skončí tá bolesť niekedy?
Dobrý deň prajem som veľmi zúfalá už 2 mesiace má boli konečník a Pali má to cítim aj nepríjemný tlak a bola som u lekára dal mi čapíky a masť faktu 2 týždne prešlo a bolesť neustopila poslal ma u chyrurgiu a lekárska správa sa píše chronická análna trhlina a poloindalna cysta čo to znamená mal to už dá kto prosím vás ďakujem za pochopenie.
Dobrý deň prajem som veľmi zúfalá už 2 mesiace má boli konečník a Pali má to cítim aj nepríjemný tlak a bola som u lekára dal mi čapíky a masť faktu 2 týždne prešlo a bolesť neustopila poslal ma u chyrurgiu a lekárska správa sa píše chronická análna trhlina a poloindalna cysta čo to znamená mal to už dá kto prosím vás ďakujem za pochopenie.
@petra2217 dajte si to zoperovat. Len to pomoze.

@13matka17 jedine operacia a potom pokoj.