Cítim sa ako keby som mala opuchnuté pohlavné orgány
Damy, prosim, rady ako chod k lekarke si nechajte, som objednana ale zaujima ma ci mate skusenost.
Napada mi alergicka reakcia...Citim ako keby som mala opuchnute pohlavne organy, zvacsene, zduerene, je to trosku nekomfortne ale nepocitujem ziadny iny problem, nemala som sex, nekupala som sa v chlorovanej vode ani nic, nestrestli ste sa s podobnym problemom? Jedine co je "nove" je intimny sprchac od Nivea. Alebo nejake jedlo, ci ovulacia?
@raja95 ja mam pocit ze to sposobili jedne nohavicky a horuco, ale prvykrat sa mi to stalo...tusim som vcera pouzila intim mydlo a bolo to este horsie...le lactacyd mi nevadi napriklad
@zara1357 uz je to dnes lepsie oproti veceru len to trva asi od stvrtka uz...idem si vygooglit ako sa da prist ku kvasinkovej infekcii
@raja95 tie nohavicky pouzivam dlho, nie nejake nove, preto mi je to divne...
@raja95 mna to nestipe chvalabohu len proste citim ze je nieco ine
Ahoj, mala som podobne problemy, na pohlad vyzeralo vsetko v poriadku, ziaden vytok avsak velmi neprijemny pocit. Gynekolog mi spravil stery a zistil pritomnost bakterie (nazov si nepametam). Dal mi antibiotika urcene presne nato a az tie zabrali. Predtym som vyskusala vsetko mozne ale bez uspechu. To len na margo toho ze nie vzdy sa jedna o kvasinky, a v tom pripade vsetky bezne masticky a tabletky nezaberu.
@katitika a povedal aj ako si k bakterii prisla?
Akokolvek. Staci aj vela sladkeho, nerovnovaha v crevnej mikroflore alebo pripadne zavedenie si bakterii z konecnika. Bohuzial je to nevyspitatelne.
Skus v noci spat naostro, nech to máš na vzduchu a kúp si nejaký výplach preventívne ako rosalgin.