icon

Cítite sa počas menštruácie menej atraktívne?

8. mar 2024

To nemyslim na realne vidielne znaky napr nejaku vyrazku alebo tak, ale skor vnimanie seba take ake ste vzdy, no pocas menzesu viac kriticky.

Strana
z2
veselo_neveselo
8. mar 2024

Vobec nie. Presne naopak, obcas si spomeniem ze robim presne to, co ostatna polka planety (citaj chlapi) a popritom veselo krvacam.
Badass!

yelena159
8. mar 2024

Ja sa cítim škaredá celý život. Pravdepodobne preto, že naozaj som. Ja mám iné problémy počas menštruácie, ktoré sú viac iritujúce.

klotildabazarik
8. mar 2024

Co ja viem skaredsie asi. nie len mindzujem na vsezko a vkuse zerem sladke😂

zojazoja
8. mar 2024

Ja áno. Pri PMS a počas periódy sa cítim fakt škaredá a vždy si poviem, že keď to skončí idem niečo so sebou rázne spraviť. No a keď to skončí a nastane ovulka, tak nespravím nič lebo sa cítim ze však som celkom fajná😅😅

mexico_16
8. mar 2024

Nie

diewcatqoo
8. mar 2024

Nie. Som zmierena s tym, ako vyzeram pocas vsetkych obdobi svojho zivota. Lepsie to uz asi nebude, tak naco sa trapit 🙂

simsalabim
8. mar 2024

Nie

miadi
8. mar 2024

Nie 😀len mam super čuch a citim kazdy puch mega hnus vsetko mi smrdi.

mabenn
8. mar 2024

ano

sima338
8. mar 2024

ja veru áno 😂

timea301196
8. mar 2024

Ano cítila som sax Lenže v poslednom čase som cez ms viac nadrzana 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

barbora0308
8. mar 2024

@zojazoja Presnee, ako keby som to pisala ja! 😅

tanyag
8. mar 2024

Nikdy som to neriesila....ale môj bývalý partner vždy vedel, kedy mám menštruáciu (nie, nebola som náladova, nežrala som sladké, atď.) ale vraj moja tvár bola svetlejšia, žiarivejšie oči...on len na mňa pozrel a povedal...Tebe tá menštruácia tak pristane, si krásna 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

thoughtfulweirdo
8. mar 2024

Áno, lebo sa cítim nekomfortne. Môj pocit vlastnej krásy a atraktivity je priamo úmerný komfortu vo vlastnom tele. Takže keď som nafúknutá, mám rôzne pobolievanie, pár bolestivých vriedkov na tvári, ktoré cítim pri každej mimike, tak jasné, že sa necítim komfortne a teda ani príťažlivo 😅

wanduska327
8. mar 2024

Ja sa cítim škaredá stále a počas MS duplom

zojazoja
9. mar 2024

@barbora0308 😁😁 bože..a ja, že som sama takáto na svete😀

katushka238
9. mar 2024

@yelena159 Určite nie si škaredá.Každá žena je svojím spôsobom krásna.

rozculena
9. mar 2024

vôbec

domkakvet
9. mar 2024

Co sa tyka vyzoru citim sa rovnako.

lenka2710
14. mar 2024

Ja áno, tvar mam horšiu ako v puberte, cez ms sa mi spravia vyrážky hlavne na brade a kým sa zahoja a vyzerám dobre, príde ďalšia MS a stále dokola 😁 a ako sa tu spomínalo, vždy si poviem, že už dokelu musím niečo so sebou robiť a potom ma to prejde 😉 ale začala som s prerušovaným postom, tak hádam aspoň to mi vydrží

ivik4
14. mar 2024

Ja sice kramy nemam uz vyse roka ale vzdy ked som mala tak ano,citila som sa ako vecheť 😃. Mimo kramov mi bolo dobre, nebolo nad pocit byt po nich, ako znovuzrodena 😃

blonde_bella
14. mar 2024

@yelena159 žiadna žena nie je škaredá. Len sa nevie upraviť...

sofia1979
14. mar 2024

Ja sa cítim skvelo keďže som už vo veku sa teším, že mm vôbec ešte prišla 😂💪👍😉

jana_eyre_2
14. mar 2024

Skôr par dní pred..

victory7897
14. mar 2024

Áno

inaemre
14. mar 2024

Asi prve 2 dni. Citim sa ako totalny blb 😀
Potom naopak, citim sa velmi sexy.

inaemre
14. mar 2024

@blonde_bella coco chanel

afrodizi
Autor odpoveď zmazal
yelena159
14. mar 2024

@blonde_bella Upraviť ako? Make up? Hovorím tu o prirodzenom vzhľade. Ako niekto, kto nenosí make up (pretože mi potom stále slzia oči a štípu ma), ti môžem povedať, že áno, existujú škaredé ženy.

cimage
14. mar 2024

Skareda nie, ale taka unavenejsia, plet a oci su take bledsie, bez zivota. Moj muz to hned vidi na mne. Cim som starsia, tym ma ten menzes viac ovplyvnuje. Volakedy som ani nevedela, ze mam, teraz som unavena, podrazdena, hlavne prvy den, dva

Strana
z2