icon

Čo je príčinou meškania menštruácie?

mirkastevko
Včera o 10:24

Môžete mi dať informacie ohľadom menštruacie.
Naposledy som mala menštruáciu 29.12.2025 a do 2.1.2026 prvý deň som mala silné krvácanie druhý deň tiež a už 3,4 a 5 deň som mala len slabé.. a teraz som mala dostať 26.1 podľa menštruáčného kalendára ale nedostala som..mala som už aj bolesti v podbrušku a aj boleli ma prsia a mala som aj výtok takej kremovitej konzistencii len deň a potom nic ... styk som nemala nič tento mesiac len minuly mesiac ale to som menštruáciu dostala v decembri.. tak čo mi môže byť k doktorovi sa bojim ísť lebo každy mesiac mam take iste problemy ze nedostanem menstruaciu tak ako mam...dostanem ju ci nie? Vadi to ze je koniec mesiaca a stale nic?

anonym_34286c
Včera o 10:33

Zabudla si napisat podstatni info, kolko mas rokov, pripadne ci aktualne beries ATB alebo si brala v poslednej dobe, ci si bola prechladnuta , ...

mogaa
Včera o 10:44

ja mam celý život cyklus 28-32 dní🙂normálne si zacvič, dlhlá prechádzka teplá sprcha, červené víno,,,,pomáha aj sex na spustenie

mirkastevko
autor
Včera o 10:56
@anonym_34286c

Zabudla si napisat podstatni info, kolko mas rokov, pripadne ci aktualne beries ATB alebo si brala v poslednej dobe, ci si bola prechladnuta , ...

@anonym_34286c mam 22 rokov ..nebrala som nijake antibiotika

mirkastevko
autor
Včera o 10:57
@mogaa

ja mam celý život cyklus 28-32 dní🙂normálne si zacvič, dlhlá prechádzka teplá sprcha, červené víno,,,,pomáha aj sex na spustenie

@mogaa pila som čaj z alchemilky ktory vyvolava menštruáciu a nič a dnes už je koniec mesiaca 🤦🏻‍♀️

januska12323
Včera o 10:57

Keď ti každý mesiac "mešká" tak máš jednoducho taký cyklus.

mirkastevko
autor
Včera o 10:58
@januska12323

Keď ti každý mesiac "mešká" tak máš jednoducho taký cyklus.

@januska12323 a to nevadi že ked som naposledy mala koncom mesiaca a skoncila začiatkom mesiaca a teraz nic?

reela
Včera o 11:13

Cyklus sa povazuje za normalny, ak trva 21 az 35 dni. Ty si dnes na 34tom dni. Este stale v ramci normy u zien.

januska12323
Včera o 12:16
@mirkastevko

@januska12323 a to nevadi že ked som naposledy mala koncom mesiaca a skoncila začiatkom mesiaca a teraz nic?

@mirkastevko veď si to vyrátaj koľko dní mávaš. Menštruácia sa neriadi kalendárnymi dňami ale nastáva približne dva týždne od ovulácie. Keď nevieš kedy bola tak ani nevieš či mešká.