Čo je Rathkeho cysta hypofýzy a aké sú jej dôsledky?
Ahojte. Vie niekto prosím čo to znamená? A čo to obnasa?
@gubcikova nijak nerieši sa to.
Mne prišli výsledky z MRI a tam to našli.Napisali mi do záveru že mam ísť s tým na endokrinologiu.
@gubcikova aha tak mne nenapísali nič také ale mám tam nejaké ložiská v mozgu a s tým ma poslali na endokrinologiu. Kvôli hypofýze. Vyzerá že hormóny sú ok
Mne tam našli toho viac. Ložísk tam mám viac ako 15. + Túto cystu a ešte iné veci. Mne to vyzerá na sklerózu multiplex. Tak som zvedavá
@gubcikova ale tak snáď nie. Mňa s tými ložiskami poslali na krvné odbery, bubble test, endokrinologiu a eeg. Mám dieru na srdci (to ukázal ten bubble test) tak neurologička predpokladá že tie ložiská sú z toho
No ja som zvedavá čo mne povie. Ja mám problém kolujucej bolesti celej pravej polky tela.Trpnutie tváre,bolesti hlavy . Najprv si mysleli že to bude borelióza ale tá sa vyvrátila. Takže ďalšia diagnóza padla na sklerózu. 21.8. idem s výsledkami neurologičke uvidím čo povie. Na endokrinologiu som sa už objednala.
@gubcikova a krčnú chrbticu máš ok? Ja ju mám v dezolátnom stave a u toho mám neskutočné bolesti hlavy ktoré trvajú aj tri dni a nepomáhajú na to žiadne tbl. Preto som aj vyhľadala neurologička asi pred 4 rokmi. Naposledy som za ňou bola zo zábleskamu v oku a kvôli tomu ma poslala na mri. Kým som sa na mri dostala záblesky už zmizli. Boli asi zo stresu podľa mňa. Držím ti palce aby sa SM nepotvrdila 🍀
Chcela by som sa spytat ako sa doriesil vas zdravotny problem ohladne Ratkeho cysty?
@kvetinka4777 nijak sa to nerieši

Ahoj. Ako si dopadla?