icon

Čo mi pomôže na nekonečný biely výtok?

alicka01
6. aug 2019

Dobrý deň, chcem sa opýtať čo mám robiť ak mám celý čas biely výtok, keď sa osprchujem tak je to v poriadku, ale asi tak po 2-3 hodinách sa znovu objaví a v prípade, že s priateľom chceme mať pohlavný styk, tak bez toho aby som šla do sprchy to nejde, pretože ten vytok mi urobí po celej vagine také male biele hrčky a inak ako sprchou to nejde dole. Čo mi na to pomôže? Moja gynekolohička tvrdí, že to je v poriadku, ale mňa to dosť obmedzuje, či už po intimnej stránke ale aj počas normálneho dňa.

whatever1
6. aug 2019

@alicka01 hlavne sa nesprchuj z vnutra, narusujes si tym pH a vytok sa ti moze zhorsit.

nini1010
6. aug 2019

Skus si nasadit na tyzden canesten zvntra a vymyvat risalginom.

nini1010
6. aug 2019

Skus si nasadit na tyzden canesten zvntra a vymyvat risalginom.

miriam439
6. aug 2019

@alicka01
No ja neviem, ale keď som ja kedysi mala takýto výtok, tak to aj dosť štípalo a bola to mykóza.
Podľa mňa to v poriadku nie je, ak to máš stále

taskataska
Odpoveď bola odstránená
elementissa
6. aug 2019

Je to úplne normálne, ja to mam cely život od začiatku puberty a nikdy som žiadnu mykozu nemala 🤷‍♀️🤦‍♀️ je to normálny sekrét, niektoré ho majú viac, niektoré menej... Aspoň nie si nikdy pri sexe suchá 😉😂😂 neprezivaj to tak.

marietta0
7. aug 2019

@alicka01 Urcite ziadne antimykotika, canesten,... ani vyplachy, narusis vnutornu rovnovahu laktobacilov v posve. Kup Saforele gel v lekarni, je na intimnu hygienu, pekne vonia, ak by si aj mala nabeh na mykozu, poriesi to. Ja ho mam odporuceny gynekologickou a pouzivam uz asi 7 rokov, od tehotenstva. Pa

alicka01
autor
7. aug 2019

@marietta0 a prosím ťa ten Saforele gel je voľne predajny?

mata.g
7. aug 2019

@alicka01 áno je

marietta0
15. aug 2019

@alicka01 Ano, v lekarnach.

ramada44
17. sep 2024

@marietta0 prosím vás ,viem že je to uz stará téma ale ktorý presne saforelle gél používate?Je viac druhov a neviem ktorý by bol ten naj.,.

mata.g
8. okt 2024

@ramada44 ahoj je ich viac teraz a všetky sú fajn. S lopuchom a aloe napr. Vyskúšaj aj roztok Rosalgin na výplach.