Čo očakávať pri vyšetrení na onkogynekológii?
Ahojte, čaká ma budúci týždeň vyšetrenie u onkogynekologa, pravdepodobne iba konzultácia a kolposkopia. Viete mi prosím vysvetliť ako to tam funguje, na koľku prísť, platí sa volaco? Dakujem
Idealne je prist 10–15 minut pred casom, ktory ti dali. Niekedy ta hned zoberu, niekedy treba pockat.
@krasneleto nie som objednaná na konkrétny čas, iba mi povedali ze budúcu stredu ráno hneď sa zaregistrovať a čakať kým budem na rade, idem prvýkrát do NOÚ tak preto sa pýtam ďakujem.
ok , cize registracia v budove napravo, nasledne tretie poschodie v budove nalavo, pipnes sa a cakas
@krasneleto ďakujem krásne za odpoveď 🙏
za malicko, momentalne chodim s kamaratkou, preto viem... drzim palce
@krasneleto prosím ta, dlho sa čaká? Lebo mi sestrička vravela, aby som čím skôr došla, ale zatiaľ neviem ako sa do Bratislavy dostanem, hlavne tak skoro ráno 🙈

Ahoj, si objednana na cas?
ak ides na NOU prvy krat tak: od 7/45 v budove napravo ako je radiologia, na prizemi je recepcia, kde ta zaeviduju....
Nasledne pojdes do budovy nalavo, kde je dole lekaren, pojdes k vytahom a na tretom poschodi su ambulancie... neviem ci mas termin u konkretneho lekara... ale v principe prides, je tam obrazovka a pod nou je citacka vstupnej karty- to je ta karta, ktoru ti daju pri registracii, na tej mas cislo... . pipnes sa... a pockas kym sa rozsvieti na obrazovke tvoje cislo... zaroven ti vysvieti aj cislo dveri ambulancie... napriklad su tam myslim dve ... 344a a 344b... ktore ti zasvieti, tam pojdes... neplati sa nic... beries vsetky podklady od lekara, s ktorymi tam ides