Čo pomáha na zväčšenie pŕs?
Ahojte baby idem si tu po radu ci sa niečo da robiť s tým alebo ísť dať robiť prsia? Blbú otázku mam len by ma zaujímalo či vám niečo pomohlo na rast prs
Úprimne mam 29rokov a žiadne prsia nemám som plocha a niekedy sa s toho necítim ženská ☹️ ešte aj decke podprsenky sú mi veľké
Tehotenstvo 🤣 ja som mala také bcka, malé prsia ale pekne, pevné. Otehotnela som a zväčšili sa na Dcka, to bolo hrozne pre mňa.. Keď som porodila, schudla, tak mi prsia ostali C, pevné, pekne stoja. Čiže som spoko.
Samozrejme to ber z nadsadzkou....
@lucia13022023 ticho závidím, mojevsi nevšimli ani ze som tehotna a kojim
@lucia13022023 😂 potom je tu prípad ako ja tehotenstvom z B na D a z D na vykojené A 😂🙈 ale vravím si, aspoň nevisia
@denkabemommy alebo taky, ze 80 G-H a ani na bruchu spat nemozem, chodit bez podprsenky, des, mam ich na bruchu. Este kojim, ale ked dokojim, to bude 100 nasobny des 🙄. Hned by som sa podelila.
Napíš mi správu napíšem ti
Pribrat 🙂 ale to neviem, ci sa ti chce
Ja som aj pribrala a nepomohlo 🤣 už mám zaplatenú zálohu za operáciu 😃
@nevenka ja som si ešte pred rokom vravela, že si dám silikóny časom -nie veľké ale čím ďalej, tým viac som stotožnená s tými čo mám, má to viac výhod ako nevýhod 😅
@marhulka13 no ja tri deti a veru ani tehotenstvo nepomohlo mam a aj mala som ich malé 🤣
Silikony
Ešte počkaj keď budú deti. Ja som tiež nemala žiadne prsia a teraz mám dva krát také. Čo by som dala za menšie.
Potom uvidíš ako na tom budeš.

Len a len silikóny. Na toto neexistujú tabletky a ani krémy, či caje