Čo pomáha pri častom močení?
@rebi789 vôbec neviem.moja dr. Mi dala antibiotika a nič moč v poriadku a gynekológ sono v poriadku ,prehliadka v poriadku kultivacia v poriadku a stále mam také tlaky na močenie nič nebolí nesvrbi nepali
@lubicakalnicka urológ pomôže 😉
@lubicakalnicka ahoj, pátrala by som skôr po príčine... Máš deti?Oslabené panvové dno z pôrodov, môže to byť prolaps maternice, mechura, stres, hyperaktívny mechúr,lieky, cukrovka...xy ďalších možností
@iwka1984 neposlala ma dr
,ze je to ok
@123miaa123 áno 1pórod,ale bola som sa kúpať pred mesiacom a asi som nachádza nikdy som to nemala a keď ta urinal mi pomohol a teraz nič a to,že už dlho
@lubicakalnicka kanadske brusnice, urológ čo na to?
@stellarstar mala som neposlali ma ani gynekologička ani moja dr
@lubicakalnicka tak si to vybav sama
Co znamena caste mocenie ? Cca ako casto denne ?
@stellarstar bez výmenného lístku nemám samcu
@romino 10x-15x
@lubicakalnicka však popros lekárku o výmenný lístok na urológiu. Tebe to znepríjemňuje každodenný život, treba to riešiť.
@lubicakalnicka tak si ju vypytaj bože žena koľko máš rokov? A ešte radím aj vyš na diabetes. A aj vypiješ toľko koľko vyčúraš? Lebo aj ja veľa čúram a uro povedal že mám urazený močák. Chcel dat tbl ale upozorňoval na dosť NÚ tak som to radšej nezačala ani užívať
@stellarstar nejde o to koľko mám rokov ide o byrokraciu lekárov oni neradi robiat to čo pacient chce najradšej by sami Operovali keby mohli aspoň ja takú lekárku mám
@lubicakalnicka no jednoznacne si hladat urologa. Tieto veci nevie riesit bezny vseobecny lekar. Cez internet to uz vobec neporiesime.
Lebo vyse 10x denne je uz mimo normal. Mozno to bude len daka "banalita", co riesi nejaky bezny liek. Ale riesit treba, ked uz pre nic ine, tak chodit vyse 10x denne je uz troska obmedzujuce.
@lubicakalnicka mne tiež vraveli že je všetko ok a urológ mi dal nakoniec lieky

@lubicakalnicka príčina?