icon

Čo pomáha vyvolať menštruáciu prirodzene?

sjuu1998
2. nov 2023

Ahojte ženy. Prosím vás, čo vám pomáha vyvolať menštruáciu? Mate niečo overené? Normálne mávam cyklus 32-33 dní každý mesiac je to inak ale odchýlka je max 1-2 dni. Mám 26 rokov a už by som to teda mala mať regulárne ale bohužiaľ to takto nemám . Teraz mi však meškajú už skoro týždeň dnes je to 39 deň cyklu. Veľmi ma boli brucho a kríze ( takto ma to normálne bolieva pred a počas menštruácie) no po menštruácii ani slychu. 🙈 Som v zahraničí takže s lekárni to je komplikované preto sa snažím nájsť nejakú radu tu. Samozrejme ak to už bude nutné pôjdem k lekárovi. Vo februári som bola doma na SK na preventívnej a moja gyn mi povedala že mám všetko v poriadku čo sa týka krčka ale mam na vaječníku cystu. Hneď som sa zľakla a ona ma upokojila ze je to cysta, ktorá zvykne sama prasknúť počas MS. Odvtedy som mala na normálne každý mesiac ako som spomínala s jeden až 2 dnovou odchýlkou. Mate nejaké rady ako si teda tu menštruáciu privolať? Ďakujem za odpovede 😊 P. S Robila som si 2 testy. Nie som tehotná

lucia851
2. nov 2023

@sjuu1998 ja som mala cystu tiež a kým mi nepraskla tak som mala tiež aj 38 dnoy cyklus mne vždy pomohol teplý kúpeľ alebo červené víno alebo sex

sjuu1998
autor
3. nov 2023

@lucia851 takže myslíš, že to môže byť cystou? Som tiež chorá ale neberiem žiadne antibiotika. Ale nepripisovala so to chorobe lebo ms som mala dostať v sobotu a chorá som začala byt až v utorok. Ale možno som teda už mala nejaký vírus v tele. Neviem.. Každopádne skúsim to, čo pomohlo tebe. Snáď prídu 😐