Čo spôsobuje bolesť pri sexe a po ňom?
Ahojte prišla som sa poradiť či máte niekto podobnú skúsenosť. Mávame s partnerom pravidelný sex ( skoro každý deň, niekedy 2x za deň). No v poslednom čase ma pri sexe aj po začalo bolievať okolie hrádze. Neviete čo je možná príčina? Ďakujem
Nz.môjim prispevkom,som chcel naznacit,ze niektore problemy, maju jednoduchu pricinu.
Clovek,ktory pracuje napr. s lopatou cely den,ma ruky vypracovane a nema s tym problem.Druhy zobere do ruky lopatu a po jednom dni ma na rukach pluzgiere-otlaky.
Pricina tvoje bolesti, môze byt len signal tela,ze je toho vela.Mozno treba viac lubrikantu,mozno zmenit techniku,mozno si dat pauzu.
Sex by sme si mali uzivat a nie pri nom trpiet bolestou.
@tundra ja si sex užívam..😀 bolesť je to taká že si toho počas niekedy ani nevšimnem a po je to trošku hořsie. Keď vieš čítať, tak sa pýtam niekoho na podobnú skúsenosť
Bolest pri sexe moze znamenat aj zapal, plesen alebo iny problem. Ak to pretrvava, odporucam navstivit gynekologa.

+ som zabudla dopísať že pri sexe ma bolieba občas ľavá časť brucha. Neviete z čoho by to tiež mohlo byť.