Čo spôsobuje časté návštevy toalety a kŕče?
Dobrý večer ,ma niekto podobný problém ? Už týždeň mi treba neustále chodiť na wc ,naozaj chodím na záchod každú chvíľu ,len čo prídem zo záchoda znova potrebujem ísť .Okrem toho mám veľké kŕče v podbrušku,dneska som bola u urológa všetko ok .Stáva sa mi to posledné mesiace,ale len večer v noci chodím stále na záchod teraz celý deň ,stále chodím k urológii a stále nič
@jessi288 Ja mám hyperaktívny močový mechúr a trpim tým cez 20 rokov a behám na wc aj v noci každú chvíľu aj cez deň. A nevedia mi pomôcť s tým .
@anonym_19f102 a ako ti to zistili ?
@jessi288 Na urológii už vyše 20 rokov a stále to mám. Už som vystriedala veľa urologov,vyšetrení, liekov ,cviky a mám s tým problém vždy.
@anonym_19f102 a ako to znášate? Ja som z toho už psichycky na dne nebaví ma to
@jessi288 Zle.Ale zvykla som si aj keď práve teraz čím som staršia to už nedávam hlavne v noci. Vyčerpáva ma to nočné behanie a nemôžem potom zaspať hneď veľa krát. Teraz mám 4 druhy liekov. Nevravím, že je oveľa lepšie, ale lepšie. U mňa čo pozorujem je najhoršie v zime, jeseň, kto.Proste mám to odskúšané.Nesmie mi byť zima na brucho, nohy.Co sa veľa krát nedá a potom už chodím aj každých 5 minút a urgentne .
Nesmiem piť kávu ani nič močopudné pred cestou,alebo keď niekde idem.Alkohol som úplne vylúčila a potraviny čo dráždia močový mechúr sa snažím tiež.
Proste je to otras. Kvôli tomu som musela zmeniť úplne prácu.
@jessi288 Zle.Ale zvykla som si aj keď práve teraz čím som staršia to už nedávam hlavne v noci. Vyčerpáva ma to nočné behanie a nemôžem potom zaspať hneď veľa krát. Teraz mám 4 druhy liekov. Nevravím, že je oveľa lepšie, ale lepšie. U mňa čo pozorujem je najhoršie v zime, jeseň, kto.Proste mám to odskúšané.Nesmie mi byť zima na brucho, nohy.Co sa veľa krát nedá a potom už chodím aj každých 5 minút a urgentne .
Nesmiem piť kávu ani nič močopudné pred cestou,alebo keď niekde idem.Alkohol som úplne vylúčila a potraviny čo dráždia močový mechúr sa snažím tiež.
Proste je to otras. Kvôli tomu som musela zmeniť úplne prácu.
@anonym_19f102 nie je predsa možné aby ti štyri druhý liekov nepomohli ,dúfam že ti pomôžu lebo to všetko čo píšeš to je hrozne,dúfam že mňa to nečakal a zároveň dúfam že ťa to prejde čo najskôr
@anonym_19f102 nie je predsa možné aby ti štyri druhý liekov nepomohli ,dúfam že ti pomôžu lebo to všetko čo píšeš to je hrozne,dúfam že mňa to nečakal a zároveň dúfam že ťa to prejde čo najskôr
@jessi288 Neboj sa prejde. Je veľa dobrých liekov a vedia lekári už pomôcť. Ja to mám chronické. Ale je lepšie. Ale musím dodržiavať isté veci.