icon

Čo spôsobuje meškanie menštruácie u mamičiek?

effy777
28. dec 2024

Ahojte, predtým než začnem mám dve deti tak viem ako čo funguje 😄 ale posledné dva mes my zvykne menzes meškať aj 4 dni, teraz už čakám 3 deň a test čisto negat (robila som 2). Druhé dieťa má 9 mes a mám po druhej sekcii tak neviem či to môže teoreticky s tým súvisieť ale som zvyknutá na moj menzes ktorý chodia ako švajčiarske hodinky.
Alebo to môže byť že stres? Ja neviem na prášky som z toho

deti95060810
28. dec 2024

ak kojíš tak aj tým to môže byť...

effy777
autor
28. dec 2024

@deti95060810 nie nekojim malého od narodenia

vanilkovazmrzka
28. dec 2024

Ak si mala posledne dva cykly o 4 dni dlhsie ako si bola zvyknuta, pocitaj ze aj tento bude o 4 dni dlhsi a mas este den do konca cyklu a nemas dovod na stres. Ono je normalne ze sa dlzka cyklu zmeni.

colsami
28. dec 2024

Ano moze byt ms rozhadzana este dlho po porode (aj po sekcii, a aj ked nekojis).
Alebo si mala posunutu ovulaciu a bud teda ms pride neskor, alebo nepride (a ukaze test pozitivitu, ale neskor).
To su vsetky moznosti. Takze len cakat.

effy777
autor
28. dec 2024

@colsami nestras tretie dieťa nechceme to by bolo nad naše sily, snáď nevyzeram jak histerka čo riešia menzes ale vážne som na to není zvyknutá 😄

colsami
28. dec 2024

@effy777 no ved tam ak je to nad vase sily tak mate urcite aj dvojitu ochranu 😁 a neriskujete. Takze sa neboj, potom to bude len posunuta ovu, meskajuca ms.