icon

Čo spôsobuje špinenie po menštruácii?

angie17
4. sep 2025

Ahojte, mam skoro dva tyzdne po menzesi a zacalo mi hnede spinenie obcas taka krv ked sa utriem len vytok nie je to menzes ´, dr mi predpisal duphaston ale neviem či to je zrovna na toto? Viete mi poradit podla vasich skusenosti? Dakujem

autumn1
4. sep 2025

Mne sa to stáva zhruba raz za rok, raz za rok a pol tzv ovulačné špinenie/krvácanie. Spravidla keď mám pred tým slabšiu MS, niektoré ženy to špinenie/krvácanie majú každú ovuláciu, je o tom viacero článkov na internete. Nikdy mi môj dr nič nato nepredpísal, som zdravá a podľa neho je to normálne.

grof_monte_christo
4. sep 2025

Špinenie mi začalo až po 45 v perimenopauze.

angie17
autor
4. sep 2025
@autumn1

Mne sa to stáva zhruba raz za rok, raz za rok a pol tzv ovulačné špinenie/krvácanie. Spravidla keď mám pred tým slabšiu MS, niektoré ženy to špinenie/krvácanie majú každú ovuláciu, je o tom viacero článkov na internete. Nikdy mi môj dr nič nato nepredpísal, som zdravá a podľa neho je to normálne.

@autumn1 koľko vam to trvalo aj s krvou?

autumn1
4. sep 2025
@angie17

@autumn1 koľko vam to trvalo aj s krvou?

@angie17 cca 4-5dní

angie17
autor
4. sep 2025
@autumn1

@angie17 cca 4-5dní

@autumn1 aj ste si niečo dávala alebo same to stoplo lebo ja tovmam prvy krat a dost sa bojim..

autumn1
4. sep 2025
@angie17

@autumn1 aj ste si niečo dávala alebo same to stoplo lebo ja tovmam prvy krat a dost sa bojim..

@angie17 same to preslo