Čo vám pomohlo na genitálne bradavice?
Dobrý deň. Prosím vás pomohlo vam nieco volnopredajne na genitalne bradavice? Dakujem
@anonym_autor staci nestriedat partnerov... co viem, tak operacne
@danginko nestriedat partnerov? Som 13 rokov vydata. V zivote som ineho nemala.
@anonym_autor mala som tento problém zopár mesiacov. Skúsila som laser. Bola som 2x. Na chvíľu zmizlo, ale vrátilo sa to. Skúsila som bioptronovu lampu a potom zo dňa na deň to bolo preč.
@anonym_autor vypalit.... po domacky by som do toho nesla... odporucam vysetrit muza na HPV
@danginko genitalne bradavice moze dostat aj od muza, nemusi nutne striedat ona partnerov, a dokonca ani on jej aktualne nemusi byt neverny a byt nositelom HPV z minulosti
@anonym_autor mala som tento problém zopár mesiacov. Skúsila som laser. Bola som 2x. Na chvíľu zmizlo, ale vrátilo sa to. Skúsila som bioptronovu lampu a potom zo dňa na deň to bolo preč.
@anonym_e0c918 to je aka lampa prosim ta?
@anonym_autor vypalit.... po domacky by som do toho nesla... odporucam vysetrit muza na HPV
@danginko genitalne bradavice moze dostat aj od muza, nemusi nutne striedat ona partnerov, a dokonca ani on jej aktualne nemusi byt neverny a byt nositelom HPV z minulosti
@krasneleto v zivote sme muz ani ja nemali nikoho ineho. Ani predtym
@krasneleto v zivote sme muz ani ja nemali nikoho ineho. Ani predtym
@anonym_autor je vysoko nepravdepodobne, aj ked nie nemozne, ze v monogamnom vztahu ma jeden z partnerov HPV . jedinou moznostou prenosu je z matky na dieta a v tom pripade by to znamenalo, ze si mala tento virus latentny v sebe niekolko rokov a prebudit ho mohlo stresove obdobie, hormonalna nerovnovaha, oslabena imunita... odporucam obom spravit testy na HPV
@anonym_autor Skus Natures Beta Glucan Gel (bude trvat par mesiacov pouzivania). Lekar je urcite rychlejsi a odstrani ich urcite.
Ak máš HPV, v tele to už bude spať stále. Bradavice sú len prejav a prejavia sa v strese, ked je oslabena imunita. Ako spomína kočka vyššie, urobiť si testy.
@anonym_autor tiež mám a kryoterapia , chirurgicky , epigen sprej , papilocare, masť na to , a iné nepomohli vracia sa to stále
Ak máš HPV, v tele to už bude spať stále. Bradavice sú len prejav a prejavia sa v strese, ked je oslabena imunita. Ako spomína kočka vyššie, urobiť si testy.
@enmery no stres mam poslednu dobu riadny veru. Ale ja ani neviem ci to je bradavica. Mam to uz roky a stale rovnake a len jednu.
@anonym_autor Choď ku gynekológovi, on zoberie ster a bude vedieť, či je to bradavica, či nie.
Ak je, dostaneš antivirotiká a pôjde sa pretestovať partner. Bohužiaľak, ak už máš raz tento vírus v tele ostáva tam do smrti a len sa sem tam prebudí.
Gynekológicka ma hneď poslala na termo deštrukciu, všetko ostatné by vraj bolo neúčinné.
@anonym_e0c918 a ako ta lampa funguje?
@anonym_e0c918 vies dat link na lampu?
No prepac, ale nie je mozne, aby ste mali len jeden druheho ako partnera a mali genitalne bradavice...to je pohlavne prenosna choroba, to sa nezjavilo len tak..
No prepac, ale nie je mozne, aby ste mali len jeden druheho ako partnera a mali genitalne bradavice...to je pohlavne prenosna choroba, to sa nezjavilo len tak..
ja som to mala tiez vyrastky na kozi blizko intimnych partii, nie na genitaliach, mam tiez cely zivot len jedneho partnera (aj on len mna a som si tym na 2000% ista), na HPV som bola testovana a bola som negativna.
@anonym_autor moze ist o vyrastky, ale nemusia byt bradavice spojene HPV virusom. Mne to odstranili nořalne na chirurgii ako ked znamienka odstranuju.
Mne to vypálili, stipalo to ale za pár sekúnd som mala pokoj
ja som to mala tiez vyrastky na kozi blizko intimnych partii, nie na genitaliach, mam tiez cely zivot len jedneho partnera (aj on len mna a som si tym na 2000% ista), na HPV som bola testovana a bola som negativna.
@anonym_autor moze ist o vyrastky, ale nemusia byt bradavice spojene HPV virusom. Mne to odstranili nořalne na chirurgii ako ked znamienka odstranuju.
@lylyjana mas pravdu... velky rozdiel je medzi papilom a kondylom... preto som odporucila otestovanie na HPV. a jedno je viac menej kozmeticky problem, nemusia byt infekcne a zvacsa ani nie su... , druhe su problem, ktory sa moze opakovat
@lylyjana no tiez to nemam uplne na genitaliach. A ked som si pozerala fotky tych bradavic tak ja to mam ine. Cize urcite len vyrastok
Na amazone predavaju taku malu flasticku s aplikatorom na bradavice a aj genitalne. Hned po par dnoch ucitis ze to funguje a asi po mesiaci sa to zmensi a postupne zmizne.