ČO znamená, že mám zvýšenú sliznicu?
ahojte moja gynekologička mi dnes povedala že mám zväčšenú sliznicu. Čo to prosím znamená? Ja som už písala nedávno v diskusii mám PCO a užívam inofolic dnes mi povedala že mi vraj nestíha zaberať takže idem užívať k tomu dupthason. Kludne napíšte ak máte skúsenosť aj s touto kombináciou. Dnes mi pichli vyvolávačku aj minulý mesiac. Po ms mám prísť a urobí mi ešte preventívku a ster z krčka kvôli krvácaniu po sexe čo sa mi stalo už 2krát. Budem rada ak napíšete aj to či nemáte náhodou skusenosť s krvácanim aj vy pri poco pri sexe. Ďakujem vopred za vaše odpovede.
@veronikaszabova aha ďakujem ....mne mešká ms už 11 dní ale mám to pco takže pochybujem o jednom aj druhom :D
@paulisko ja mám krátky cyklus 23-25 dní už na 9 den co som bola na preventivke mi hovorila že ju mám príliš vysokú....chcela mi nasadiť HAK ...odmietla som inú alternatívu mi bohužiaľ neponúkla..pravda je že v tej dobe sme sa ešte nesnažilkovali.. tak som to neriešila
mne sa zdá že doktorka povedala niečo že by to mohlo byť z toho inofolicu ale nie aom si istá či to ozaj povedala nerozumela som poriadne takže neviem či to bolo k tomu alebo k niečomu inému a zabudla som sa potom na to opýtať
@sabina1864 a čo to nakoniec znamenalo?
@paulisko tak dúfam, že to nič Max. bolestivá menštruácia a skrátený cyklus..o baby sa snažíme len druhý mesiac.. ak do konca roka sa nezadari ..od nového roka to budem riešiť 🙂
aha no držím palce 🙂 aby to vyšlo ....ja ms prirodzene nemam uz druhy cyklus

@paulisko zvysena sliznica je z 2 dovodov - tehotenstvo, prichadzajuca MS