icon

Čo znamenajú pretrvávajúce hnedé výtoky pred menštruáciou?

zdena44
1. mar 2025

Ahojte, 23.12 som mala pohlavný styk, partner sa neurobil. 28.1 som mala menštruáciu, v plodné dni mi začali hnedé výtoky. V januári som mala menštruáciu znova a teraz vo februári znova hnedé výtoky pred menštruáciou a menštruácia druhý deň mešká. Neviete čo znamenajú tie hnedé výtoky ?? Myslím že ti môže byť aj príchod menstruácie ale už tie výtoky trvajú párn dní a menštruácia nikde. Ďakujem

nika_val
1. mar 2025

Hnedý výtok môže spôsobovať aj ovulácia, niektoré ženy majú v čase ovulácie práve hnedé výtoky.
Niektoré majú práve od ovulácie až do ms ten výtok..

dobryden
1. mar 2025

@zdena44 najskor ak nie so tehotna je to nedostatok prpgesteronu alwbo nedostatočná funkcia žltého telieska,nic zavazne,nemas sa preto obávať.

zdena44
autor
2. mar 2025

@zdena44 obávam sa dosť, dnes som dostala menstruáciu ráno tak som sa potešila ale teraz keď idem na WC znova nič

dobryden
2. mar 2025

@zdena44 kolko mas rokov? Ja som takto mala príznak tehotenstva,namieri ms dosiel hnedy výtok s ziadna krv.Potom bolo tehotenstvo.Ale napriklad som to zacala mávať taketo spinenie okolo 27 ked som zacala aj intezivnejsie sportovat.A zeda vzdy pred ms je spinenie potom sa rozbehne ms.Je to znak ze mas menej progesteronu alebo zlte teliesko je slabe.V tehotenstve to napriklad moze znamenat ze budes mat malo progestwronu a hrozi tam pozrat,alwbo budes musiet brat duohaston.Ja to mam stale takto ,kazdu ms.A i ak ak uz mas MS tak tehotna nebudes ak si sa obávala prave toho.

zdena44
autor
2. mar 2025

@dobryden mám 26. Od posledného styku som mala menštruáciu 2 krát uplne normálnu. Nemyslím si že som tehotná keď si vyzmem, že sme boli vyrušený a nedokončili to 😂 ale samozrejme obava tam trochu je potom znova na WC bola menstruácia potom znova nič tak ďúfam že sa rozbehne normálne.

dobryden
2. mar 2025

@zdena44 jasne ,no sponenie pred ms je caste u zien,neznamena to nic take zavazne.

zdena44
autor
2. mar 2025

@dobryden a ako priznak tehotenstva si to mala hneď alebo v ktorom týždni ?

dobryden
2. mar 2025

@zdena44 hned ako mi nedosla ms len taky výtok a krvacanie nikde,nechala sim tomu par dni,lebo som bol zvyknuta na spinenie pred,alw ked po tyzdni nic ani spinenie,tak som si urobila test.

zdena44
autor
2. mar 2025

@dobryden neviem to zatiaľ vylučujem dúfam, nejdem sa nad tým asi už toľko zamýšľať lebo ten stres mi nepomáha. Ďakujem ake za odpoved