Čo znamenajú pretrvávajúce hnedé výtoky pred menštruáciou?
Ahojte, 23.12 som mala pohlavný styk, partner sa neurobil. 28.1 som mala menštruáciu, v plodné dni mi začali hnedé výtoky. V januári som mala menštruáciu znova a teraz vo februári znova hnedé výtoky pred menštruáciou a menštruácia druhý deň mešká. Neviete čo znamenajú tie hnedé výtoky ?? Myslím že ti môže byť aj príchod menstruácie ale už tie výtoky trvajú párn dní a menštruácia nikde. Ďakujem
@zdena44 kolko mas rokov? Ja som takto mala príznak tehotenstva,namieri ms dosiel hnedy výtok s ziadna krv.Potom bolo tehotenstvo.Ale napriklad som to zacala mávať taketo spinenie okolo 27 ked som zacala aj intezivnejsie sportovat.A zeda vzdy pred ms je spinenie potom sa rozbehne ms.Je to znak ze mas menej progesteronu alebo zlte teliesko je slabe.V tehotenstve to napriklad moze znamenat ze budes mat malo progestwronu a hrozi tam pozrat,alwbo budes musiet brat duohaston.Ja to mam stale takto ,kazdu ms.A i ak ak uz mas MS tak tehotna nebudes ak si sa obávala prave toho.
@dobryden mám 26. Od posledného styku som mala menštruáciu 2 krát uplne normálnu. Nemyslím si že som tehotná keď si vyzmem, že sme boli vyrušený a nedokončili to 😂 ale samozrejme obava tam trochu je potom znova na WC bola menstruácia potom znova nič tak ďúfam že sa rozbehne normálne.

Hnedý výtok môže spôsobovať aj ovulácia, niektoré ženy majú v čase ovulácie práve hnedé výtoky.
Niektoré majú práve od ovulácie až do ms ten výtok..