Cystická fibróza a plánované tehotenstvo
Ahojte, baby nie je tu niektorá s touto diagnózou, ktorá chce mať bábätko, alebo ho už má?
@xxmatullkaxx ahoj, no konečne sa niekto ozval 🙂 ja už som ani nedufala 🙂 . nie že by som ti to priala, ale je to super vediet, ze aj s tymto sa to da....fiha, mam tolko otazok.... 😀
no jasnee.kludne sa pytaj,na co budem vediet ti odpoviem 🙂
aj ja mam tu istu otazku. tiez mam CF a chcela by som mat babatko. chcela by som sa opytat na uuuuplne vsetko 🙂
@ricinko @xxmatullkaxx dievcata mam taky navrh, kedze to je dost hakliva tema, co keby sme si vytvorili sukromku? aby sme si mohli pisat bez obav
jasneee.ale ja to neviem nastavyt 😀
ani ja to neviem nastavit. vlastne som tu iba vcera nahodou natrafila na tuto stranku.ak by sa dalo tak mne viac vyhovuje facebook tam sa do toho viac rozumiem.popripade dam telefonicky kontakt a staci mi prezvonit, zavolam kedze je to pre mna vec alebo informacia ktora ma naozaj veeelmi zaujima 🙂
@xxmatullkaxx @ricinko ja zalozim sukromnu temu a pridam vas tam ako clenky
@xxmatullkaxx @ricinko ahojte dievcata tak som teda zalozila sukromnu temu, kde mozme pisat a citat len my co sme jej clenmi. vola sa - Mamičky a snažilky s cystickou fibrozou
tak si ju najdite, uz som vas pridala ako clenov 🙂
dobry vecer..nenasla by sa tu nejaka mamicka dietatka s cystickou fibrozou, ktora by mi bola ochotna pomoct? pisem bakalarsku pracu na tuto temu a potrebovala by som kratke kazuistiky ( informacie) samozrejme vsetko je anonymne! ak mi niekto moze pomoct, prosim napiste mi : adik157@azet.sk velmi pekne dakujem....s pozdravom Andrea
Dobrý deň, nenašli by sa tu mamičky detí s CF, ktoré by boli ochotné vyplniť mi dotazník k bakalárskej práci? dotazník je anonymný.. ak by mi niekto mohol pomôcť, tu je link : https://docs.google.com/forms/d/1ixmDhV_laH5BWM...
@xxmatullkaxx ahojček čítala som že si jedna z tých čo má túto vzácnu chorobu...nechcela by si sa pridať do našej rodiny na FB.Jedna sa volá slané more plné lásky tam sme členovia-priatelia čo majú detičky s CF alebo samy sú pacientami,druhá je tzv.československá a tam máme aj priateľov z CZ.Píšeme si o všeličom o problémoch ktoré máme a na ktoré márne hľadáme odpoveď,keďže sa o cf málo vie.Všetci sme ako jedna rodina a každý sa zo svojich skúseností snaží tomu druhému poradiť ako najlepšie vie...k nie kľudne mi to napíš rešpektujem to...Katka
@a_dam ahoj pýtaj sa som ochotná odpovedať Ti na všetky otázky na ktoré Ti budem vedieť odpovedať.Mám 2,5 ročnú dcérku z CF už sme sa čo to nučili či už z vlastnej skúsenosti alebo cez našu veľkú rodinu na FB... 🙂
Dievcata,dufam,ze mi poradite a pridate skusennost. Chceme mat babatko a priatel ma tuto diagnozu. Stale a nedari...

ahooj.ja mam CF a mame zdravu 4.mesacnu dcerku 🙂