Dá sa nejako zbaviť hnedej pokožky?
Dobry ďen dasa neako zbaviť hnedej pokožky ..Chcela by som by som mať bielu pokožku dalo by sa to neako viriešiť ? 🙂
😀 😀 😀
Existujú bielace krémy. A keďže bledou pokožkou sú posadnuté Korejcanky, popozerala by som sa na tvojom mieste medzi kórejskou kozmetikou
jeziskove huslicky....... 🙄
Bud sama sebou! 🙏
@wiliam22 nepomoze. Inak by uz po svete nebehalo tolko ludi s tmavsou pokozkou.
@11iva11 no jo, plastiku urcite nemal, nos sa mu zuzil uplne prirodzene a usta si asi prepichoval, aby mu vyfucali......
a vitiligo sa urcite neprejavi cielene, kde si Majkel zazelal, to si ani za vsetky tie peniaze kupit nemohol....vitiligo sa prejavuje v skvrnach....to je nahodicka, ze sa mu "prejavilo" prave na tvari, a bez map.... hm 😕
Clovek nie je nikdy spokojny s tym co ma.. Bledule sa opaluju aby boli tmavsie a tmave sa chcu bielit 😀
@wiliam22 a co si akoze predstavujes pod tym ze "surne (n s makcenom, moje nervy) to potrebujes"???
Co, bude v piatok karneval ci co?
Toto je nejaké decko čo sa nudí, ľudia drahí idú prázdniny to tu zase bude šouuuuu.
@11iva11 Presne ako pise
@obsadenemeno . Vitiligo sa prejavuje v škvrnach a "mapách" na tele a nie ze ti zrazu vybledne napr.cela tvar.😉 A to viem o com hovorím-mam vitiligo.
Prave som dopozerala dokument o Michealovi Jacksonovi. Trpel Vitiligom a preto si dal vybielit tvar, hrudnik a ruky. Nohy mal podla vsetkeho nevybielene. Hovorila to jeho mama. Nebol biely kvoli vitiligu, ale dal sa kvoli vitiligu vybielit.
@chrumka84 úplne súhlasím. On si v podstate len "dobielil" tie mapy po vitiligu, lebo tie fľaky asi neboli bohviečo.
Nesúhlasila som akurát s tým názorom, (a preto som tu aj vôbec komentovala) že sa začal vybielovať, lebo nechcel byť už viac černochom - ako si široká verejnosť myslí.
A to, že mal plastiku nosa, to je už iná vec.

Dobry den Dasa, ano, vsetko je mozne, mozete to viriesit napriklad ako Michael Jackson