icon

Dá sa nejako zbaviť hnedej pokožky?

wiliam22
26. jún 2017

Dobry ďen dasa neako zbaviť hnedej pokožky ..Chcela by som by som mať bielu pokožku dalo by sa to neako viriešiť ? 🙂

bluka2
26. jún 2017

Dobry den Dasa, ano, vsetko je mozne, mozete to viriesit napriklad ako Michael Jackson

adalea
26. jún 2017

😀 😀 😀

wiliam22
autor
26. jún 2017

@bluka2 Plastika ? 😀

limoncino
26. jún 2017

Existujú bielace krémy. A keďže bledou pokožkou sú posadnuté Korejcanky, popozerala by som sa na tvojom mieste medzi kórejskou kozmetikou

obsadenemeno
26. jún 2017

jeziskove huslicky....... 🙄

vevesh
26. jún 2017

@limoncino aj arabska kozmetika - dokonca tam fici aj obrusovanie koze 🙈🙈

bipa
26. jún 2017

Bud sama sebou! 🙏

wiliam22
autor
26. jún 2017

@limoncino A pomože to aspoň ?

obsadenemeno
26. jún 2017

@wiliam22 nepomoze. Inak by uz po svete nebehalo tolko ludi s tmavsou pokozkou.

11iva11
26. jún 2017

@bluka2 Dosť trápny komentár dokazujúci vašu "inteligenciu".
M. Jackson trpel chorobou vitiligo, takže preto mu postupne mizol pigment, ale pre vás je určite pohodlnejšie slepo veriť bulváru, kde písali, že sa cielene vybieloval alebo mal plastiku, však?

obsadenemeno
26. jún 2017

@11iva11 no jo, plastiku urcite nemal, nos sa mu zuzil uplne prirodzene a usta si asi prepichoval, aby mu vyfucali......

a vitiligo sa urcite neprejavi cielene, kde si Majkel zazelal, to si ani za vsetky tie peniaze kupit nemohol....vitiligo sa prejavuje v skvrnach....to je nahodicka, ze sa mu "prejavilo" prave na tvari, a bez map.... hm 😕

bluka2
26. jún 2017

@11iva11 Ty mas info z prvej ruky alebo ako si mam tvoj komentar so svojou inteligenciou prosim vysvetlit?

jana_eyre
26. jún 2017

Clovek nie je nikdy spokojny s tym co ma.. Bledule sa opaluju aby boli tmavsie a tmave sa chcu bielit 😀

domak2
26. jún 2017

@wiliam22 preco?

wiliam22
autor
26. jún 2017

@domak2 Surňe to potrebujem ale verim v to že su na to neake bielacie kremy

obsadenemeno
27. jún 2017

@wiliam22 a co si akoze predstavujes pod tym ze "surne (n s makcenom, moje nervy) to potrebujes"???
Co, bude v piatok karneval ci co?

martul
27. jún 2017

Toto je nejaké decko čo sa nudí, ľudia drahí idú prázdniny to tu zase bude šouuuuu.

evittam
27. jún 2017

@11iva11 Presne ako pise
@obsadenemeno . Vitiligo sa prejavuje v škvrnach a "mapách" na tele a nie ze ti zrazu vybledne napr.cela tvar.😉 A to viem o com hovorím-mam vitiligo.

chrumka84
27. jún 2017

Prave som dopozerala dokument o Michealovi Jacksonovi. Trpel Vitiligom a preto si dal vybielit tvar, hrudnik a ruky. Nohy mal podla vsetkeho nevybielene. Hovorila to jeho mama. Nebol biely kvoli vitiligu, ale dal sa kvoli vitiligu vybielit.

11iva11
27. jún 2017

@chrumka84 úplne súhlasím. On si v podstate len "dobielil" tie mapy po vitiligu, lebo tie fľaky asi neboli bohviečo.
Nesúhlasila som akurát s tým názorom, (a preto som tu aj vôbec komentovala) že sa začal vybielovať, lebo nechcel byť už viac černochom - ako si široká verejnosť myslí.
A to, že mal plastiku nosa, to je už iná vec.