icon

Dá sa otehotnieť, ak má žena polycystické vaječníky?

patka182
5. máj 2015

ahojte všetky doktor mi povedal vraj mam policisticke vaječniky preto nemam pravidelnu ms a mňa zaujma či sa da otehotniet aj tak? a ak ano ktorým a ako sa to podarilo?

vika35
5. máj 2015

ano da sa to. ako? no sexom :D ja mam tiez PCO, lekar bol skepticky vraj len s problemami a bum ho uz ma 10rokov. asi zasiahla vyssia moc.

lauricka
5. máj 2015

@patka182 nerozumiem, ved mate male babo, tak ako ste otehotneli? Urcite sa Vam PCO nespravili teraz po porode.. 😕 😕 Ja som otehotnela prvykrat po laparoskopii spojenej s drillingom vajecnikov a druhykrat spontanne bez akychkolvek zasahov. Na drillingu som bola s kamaratkou, ktora mala PCO tiez a zatial sa jej nepodarilo otehotniet. Je to individualne, ale, ako aj sami ste zistili, sa to da.

patka182
autor
5. máj 2015

predtym mi to lekar nepovedal že mam PCO až teraz na kontrole po 6-to nedeli tak neviem....

naoi
Odpoveď bola odstránená
fantaghiro21
5. máj 2015

Ja mam PCOS ( syndrom polycystických vaječníkov - pre info s Y!) Som chora na štítnu žlazu( autoimunne ochorenie ) čiže celý moj hormonálny system je rozvrateny. Sem tam som mala anovulačne cykly. nepravidelný cyklus (od 30-45 dni ) A práve včera sme zistili, že sme tehotní 🙂 Mala som malu šancu na otehotnenie. Doktor ma ubezpečoval, že všetko sa da, len treba telo trochu naštartovať , vyživovat... Šťastní sme ! Pan Božko zariadil

spisanka
5. máj 2015

@lauricka Ahoj ja som sa akurat vratila zo spitalu a som po prefuku a po drilingu,tak ma tesi ze som si tu nasla taku pozit. spravicku..a po akej dobe ste sa po drilingu zacali snazit?mne lekarka povedala ze 2-3 tyzdne ale to sa mi zda dlho..ovu by som mala dostat v nedelu niekedy,myslis ze uz mozem?

lauricka
5. máj 2015

@spisanka drilling mi robili v strede cyklu, tak som si pockala na menzes a potom dalsi cyklus som uz otehotnela

lauricka
5. máj 2015

@patka182 no vidis, otehotnela si aj s PCO

patka182
autor
5. máj 2015

Ja niesom v 7tt....

patka182
autor
5. máj 2015

@naoi kde to tam mam??? ja niesom v 7tt. porodila som teraz v januari moje prve dieťa a na kontrole po 6-to nedeli mi doktor oznamil že mam PCO a že možno už druhe babo nebudem mať preto sa pytam tu či ma niekto skusenosť