Dá sa otehotnieť, ak má žena polycystické vaječníky?
ahojte všetky doktor mi povedal vraj mam policisticke vaječniky preto nemam pravidelnu ms a mňa zaujma či sa da otehotniet aj tak? a ak ano ktorým a ako sa to podarilo?
@patka182 nerozumiem, ved mate male babo, tak ako ste otehotneli? Urcite sa Vam PCO nespravili teraz po porode.. 😕 😕 Ja som otehotnela prvykrat po laparoskopii spojenej s drillingom vajecnikov a druhykrat spontanne bez akychkolvek zasahov. Na drillingu som bola s kamaratkou, ktora mala PCO tiez a zatial sa jej nepodarilo otehotniet. Je to individualne, ale, ako aj sami ste zistili, sa to da.
predtym mi to lekar nepovedal že mam PCO až teraz na kontrole po 6-to nedeli tak neviem....
Ja mam PCOS ( syndrom polycystických vaječníkov - pre info s Y!) Som chora na štítnu žlazu( autoimunne ochorenie ) čiže celý moj hormonálny system je rozvrateny. Sem tam som mala anovulačne cykly. nepravidelný cyklus (od 30-45 dni ) A práve včera sme zistili, že sme tehotní 🙂 Mala som malu šancu na otehotnenie. Doktor ma ubezpečoval, že všetko sa da, len treba telo trochu naštartovať , vyživovat... Šťastní sme ! Pan Božko zariadil
@lauricka Ahoj ja som sa akurat vratila zo spitalu a som po prefuku a po drilingu,tak ma tesi ze som si tu nasla taku pozit. spravicku..a po akej dobe ste sa po drilingu zacali snazit?mne lekarka povedala ze 2-3 tyzdne ale to sa mi zda dlho..ovu by som mala dostat v nedelu niekedy,myslis ze uz mozem?
Ja niesom v 7tt....

ano da sa to. ako? no sexom :D ja mam tiez PCO, lekar bol skepticky vraj len s problemami a bum ho uz ma 10rokov. asi zasiahla vyssia moc.