icon

Detekcia ureoplazmy v gynekologickom vyšetrení

9. máj 2025

Dobry den chcem sa opytat gynekológ mi brat ster na pohlavne choroby kvoli opakovanému zapalu moc.ciest su v tych vyšetreniach aj ureoplazmy Dakujem

sowhat
9. máj 2025

a co je ta otazka?

autor
9. máj 2025
@sowhat

a co je ta otazka?

@sowhat no ci vyšetrujú aj ureoplazmu respektíve ak by som ju mala ci by s toho steru nato prisli

natalis1998
9. máj 2025

Myslím že nie. Ureoplazmy sa berú spolu s mykoplazmami a chlamýdiami. Je to samostatný odber a niekedy sa za to priplaca.

autor
9. máj 2025
@natalis1998

Myslím že nie. Ureoplazmy sa berú spolu s mykoplazmami a chlamýdiami. Je to samostatný odber a niekedy sa za to priplaca.

@natalis1998 ale to som mala ster na poh.choroby mam cakat 10 dni na vysledok

natalis1998
9. máj 2025

A mne sa zdá že testy na pohlavne choroby sa robia z krvi. Aspoň tak pred narkozou robia a aj v centrách asistovanej reprodukcie.
Ja som na ureoplazmy čakala 3 týždne.

autor
9. máj 2025
@natalis1998

A mne sa zdá že testy na pohlavne choroby sa robia z krvi. Aspoň tak pred narkozou robia a aj v centrách asistovanej reprodukcie.

@natalis1998 a mala si aj nejake priznaky?

babushkaem
9. máj 2025

mne zistili z krvi

natalis1998
9. máj 2025

Ja nie veľmi občas má trápilo take nutkanie na mocenie. Ale mne to zistili pred vyšetrením priechodnosti vajcovodov takze asi by som sa na to reálne ani neliecila. Zabrali hneď prvé antibiotiká.

mimuska328
9. máj 2025
@natalis1998

@natalis1998 pred narkozou berú syfilis a podobne pohlavné choroby. Mne gyn keď sa nedarilo robil priamo ster na pohlavné choroby a presne to trvá okolo 10dni kým prídu výsledky takže @autorka áno brali ti aj ureaplazmu

autor
9. máj 2025
@mimuska328

@natalis1998 pred narkozou berú syfilis a podobne pohlavné choroby. Mne gyn keď sa nedarilo robil priamo ster na pohlavné choroby a presne to trvá okolo 10dni kým prídu výsledky takže @autorka áno brali ti aj ureaplazmu

@mimuska328 dobre Dakujem