Dieťa mi stúpilo na podbruško
Vcera mi 4 rocne dieta, 17 kg, stupilo na podbrusko. Chcelo cezomna prebehnut ale neodhadlo krok a stupilo rovno do stredu podbruska. Odvtedy citim to podbrusko tak cudne. Cikat chodim normalne ale som aj seknuta v krizoch. Mohla mi nejako ublizit? Treba s tym ist k dr?
Nie, nič ti nie je.
Ale prosím tá….nic ti nie je
Netehotna, ano? Tak nie, pokial ho nemas tvrde, nekrvacas mimo cyklu a nemas vyslovene bolesti, tak nie. Citlive ho mozes mat ako ked sa niekde buchnes.
Nie
Pokiaľ sa Ti netočí hlava nie je zle a nemáš bolesti tak nie ak niečo ztoho tak áno.
Pokiaľ sa Ti netočí hlava nie je zle a nemáš bolesti tak nie ak niečo ztoho tak áno.
@alison11 rano mi bolo na zvracanie a nevolno, ale mam casto aj traviace problemy tak neviem ci to nebola len zhoda nahod. Bolesti vyslovene nemam, skor len taky neprijemny pocit v podbrusku
Netehotna, ano? Tak nie, pokial ho nemas tvrde, nekrvacas mimo cyklu a nemas vyslovene bolesti, tak nie. Citlive ho mozes mat ako ked sa niekde buchnes.
@anavixy nie som tehotna. Nekrvacam ani bolesti nie su ze nejake velke. Skor len neprijemny pocit v podbrusku
Nie s tým sa na pohotovosť nechodí

Nieeee