icon

Dieťa mi stúpilo na podbruško

6. júl 2025

Vcera mi 4 rocne dieta, 17 kg, stupilo na podbrusko. Chcelo cezomna prebehnut ale neodhadlo krok a stupilo rovno do stredu podbruska. Odvtedy citim to podbrusko tak cudne. Cikat chodim normalne ale som aj seknuta v krizoch. Mohla mi nejako ublizit? Treba s tym ist k dr?

minenkaa
6. júl 2025

Nieeee

januska12323
6. júl 2025

Nie, nič ti nie je.

pribinak
6. júl 2025

Ale prosím tá….nic ti nie je

anavixy
6. júl 2025

Netehotna, ano? Tak nie, pokial ho nemas tvrde, nekrvacas mimo cyklu a nemas vyslovene bolesti, tak nie. Citlive ho mozes mat ako ked sa niekde buchnes.

bejbs123
6. júl 2025

Nie

alison11
6. júl 2025

Pokiaľ sa Ti netočí hlava nie je zle a nemáš bolesti tak nie ak niečo ztoho tak áno.

autor
6. júl 2025
@alison11

Pokiaľ sa Ti netočí hlava nie je zle a nemáš bolesti tak nie ak niečo ztoho tak áno.

@alison11 rano mi bolo na zvracanie a nevolno, ale mam casto aj traviace problemy tak neviem ci to nebola len zhoda nahod. Bolesti vyslovene nemam, skor len taky neprijemny pocit v podbrusku

autor
6. júl 2025
@anavixy

Netehotna, ano? Tak nie, pokial ho nemas tvrde, nekrvacas mimo cyklu a nemas vyslovene bolesti, tak nie. Citlive ho mozes mat ako ked sa niekde buchnes.

@anavixy nie som tehotna. Nekrvacam ani bolesti nie su ze nejake velke. Skor len neprijemny pocit v podbrusku

stellarstar
6. júl 2025

Nie s tým sa na pohotovosť nechodí