icon

Dlhodobé používanie tampónov. Aké sú riziká?

2. máj 2025

Ako najdlhšie ste mali jeden tampón? Viem že je dobre si dávať pozor na tých 8 hodín. Ale vždy ma to stresuje no zároveň som čítala že niekto si ho zabudol aj týždeň, tak snáď z 8,5 neumriem ak tak :(

crazy_cat_lady
2. máj 2025

umriet neumries, ale tak snad si vies vypocitat, kedy si si ho dala a kedy je idealne si ho vybrat, nie?

nynia
2. máj 2025

Ved predsa to je o tom aku mas silnu MS, podla toho mas aj tampon ked je silna max moze byt 3-4hod. Ked slaba kludne aj dlhsie.

s1s4
2. máj 2025

ja som si davala tampon na noc a nikdy som nevstala aby som si ho vymenila, raz sa mi stalo ze som sa zobudila na to ze mi je extremne spatne mala som pocit ze umriem a teda ked som ho vybrala tak mi bolo lepsie
netusim ci to bolo pre toto ale kazdopadne robim to tak nadalej

zuzubb007
2. máj 2025

Tak do max 4 hodín treba menit tampóny, 8 hodín som v živote nemala

hsara99
2. máj 2025
@zuzubb007

Tak do max 4 hodín treba menit tampóny, 8 hodín som v živote nemala

@zuzubb007 dávaš si aj v noví budík? Nerypem, reálne ma to zaujíma

zuzubb007
2. máj 2025
@hsara99

@zuzubb007 dávaš si aj v noví budík? Nerypem, reálne ma to zaujíma

@hsara99 reálne v noci používam len vložky a cez deň len tampony a nedávam si nikdy budík, automaticky sa budim na výmenu vložky v noci

nikushka8
2. máj 2025

Neumries,no nie je to ani dobre. Ja napr nosim len na 3, max 5hodin aj to ma uz zacina boliet hlava, cize viem,ze ho mam dlho. Akonahle ho vyberiem,je dobre.

lubkavargova1
2. máj 2025

Tak ja teda vzdy ked idem na wecko tak vymenim a to je teda realne aj viackrat za den...osobne si neviem predstavit tak dlho mat tampon...radsej si ho vymenim za novy aj ked mozno po hodinke....a potom ako silne je krvacanie....ja ked koncim tak vtedy je aj po polhodinky preteceny a musim ist ho vymenit, myslim si ze to je dost individualne.

nikpa
2. máj 2025

Nikdy som si nenechala tampón 8hodin. Max. po 3 hodinách vymieňam. Pri silnom krvácaní každé 2 hodiny.

lucykelly
2. máj 2025

2x sa mi stalo, že som ho zabudla (netuším, ako, ale stalo sa :D) a neumrela som zatiaľ ...

stankadu
2. máj 2025

Ja aj 10-12 hod sa mi stalo. Dávam si pozor, ale prihodí sa. Pokial nerobí problém, tak sa dá. Nie každá to znesie