Domáca liečba mykózy
Ahojte,ako sa jej zbavujete po domácky?😊beriem ATB takže preto ju mám ... momentálne nemôžem ísť do lekárne tak poradte nieco
Teraz Canesten a probiotika. A pri najblizsom predpise ATB povedat, nech spolu s nimi predpisu Mycomax ci Diflucan. 1 tabletka a mykoza nevznikne.
@kkovacovak toto nepomaha. Probiotika uzivam denne s malymi pauzami ( v januari boli 2 roky) denneho uzivania. Striedam Probiofix a Swiss. Napriek tomu pri antibiotikach dostanem mykozu zarucene vzdy cca tyzden po douzivani antibiotik.
Probiotika uzivam denne 1tabletu v case antibiotik si zvysim davku na 2 tablety, okrem toho si sucastne s antibiotikami kupim lokalne probiotika napr Vagíact ale to absolutnr nepomoze proste po antibiotikach s tym ratam na 100% ze ju dostanem VZDY.
Nastastie mavam antibiotika maximalne 1x v roku... zial kazdy rok sa pritrafi nieco kde je tie atb potrebne uzivat
@simsalabim to lekar zvolil dobre ale na tomto postupe sa mi tiez overilo nasadit to az ku koncu antibiotik pripadne s malou pauzou Po... pretoze aj ked mi gyn sucastne predpisal macmiror nezabral v tomto pripade
Po ATB vždy probiotika . Skús
Gynimun intym na 10 dni a potom dlhodobo 1x raz za týždeň.
https://www.gynimun.sk/
@akinom0077 kazdy je individualita...nasadzuje sa to na zaciatku uzivania ATB, ale ty ked mas skusenost, ze tebe zabera na konci,tak ich tak uzi 😉

K atb vždy užívať aj viac probiotík ak ich už neužívate. V lekárni by vám mali vždy nejaké k atb ponúknuť. Skúste nejaké jogurty s probiotikami alebo acidofilné mlieko