icon

Domáci recept na zoslabnutie krvácania pri menzese

7. máj 2022

Vždy som mala bolestivé MS, krvácanie taký priemer.
Po pôrodoch sa mi to zhoršilo, celú MS na liekoch a krvácam neskutočne. Mám pocit, že každú MS silnejšie, poslednú MS som mala celých 5 dní silnú MS, obvykle mávam len prvé 2 dní silnú..
Z doktorkou som mala už 3 termíny, ale raz som bola chorá s deťmi, a potom niečo doktorke do toho vošlo, a je ťažké s ňou dohodnúť termín, pretože robí len 2x do týždňa a máva plno a ja mnoho krát nemám s kým nechať deti.
Neviete mi poradiť, domáci trik na zoslabnutie krvácania? Nejaké rady starých mám niečo čo sa vám osvedčilo. Ďakujem

makova333
7. máj 2022

Citronova stava,ookojne zmiesaj stavu z citrona, med. voda, popijaj priebezne cez den.

autor
7. máj 2022

@makova333 ďakujem

lalenka33
7. máj 2022

Vyššie dávky vitamínu C a bylinkové čaje, praslička roľná, pastierska kapsička. Mne ms zoslabli a skrátili zo 7 na 4 dni.

0silvia0
7. máj 2022

Ascorutin?

hugigugin
7. máj 2022

Čaj prasličky roľnej robí divy, a kombinuj s ascorutinom. Mne stačí 1 šalka v cykle.

lujza123
7. máj 2022

Alchemilka, praslička, ostružiná malinová sú zázračné bylinky na ženské problémy. Piť pravidelne celý mesiac, aby mali čas bylinky pôsobiť, zacala by som alchemilkou a postupne skúšaj ktorá z týchto ženských bylín bude pre teba vhodná.
Ale problém treba riešiť komplexnejšie, upravou stravy, niektore potraviny spôsobujú "rozhádzanie" ženských hormonov. Všeobecne pri problémoch pomáha obmedziť cukor, lepok, laktózu a lacné supermarketove maso. Nie nemusíš sa stať vegankou, len obmedz tieto potraviny vo svojom jedálničku, mliečne výrobky - syry, jogurty skôr kozie, ovčie, ostatne ako mlieko napríklad úplne vyrad. Cukor tak isto.

hivanik
7. máj 2022

Tiez mam silnejšiu q lekár mi odporučil Ascorutin začať užívať už par dni pred ocakavanou menštruáciou....Ale kľudne pomôže zvýšené davky viť C ...2x250mg denne