Doxyhexal na 10 dní
23. nov 2021
Ahojte,chcela by som sa opýtať,či má niekto skúsenosť s takouto situáciou.Prednedavnom som mala druhý MA.
Kyretaz nebola potrebná.Moja lekárka mi vzala stery, poslala ma na hematoligiu, endokrinologiu atď....Dnes som volala o výsledky a mám ureaplazmu.Predpisala mne aj manželovi doxyhexal.Zaujima má však,či ste sa stretli s tým,že nemáte užiť celé balenie.Mne totiž predpísala 20 kusové,ale mám to brať iba 1 denne 10 dní.A ešte,že či mohla táto ureaplazma spôsobiť potratenie.samozrejme keď k nej pôjdem na kontrolu,sa jej to opýtam,len ma zaujíma vás názor.Dakujem.

@vierkainka ahoj, vacsinou davaju doxyhexal vybrat cely, popripade, ked nezaberie prva krabicka, davaju ho este vo vyssej davke alebo v kombinacii s inymi liekmi. Nechcem ta strasit, ale je tu mnoho zien, ktore bojuju s ureou roky, ze im proste mnohe atb nezabrali. Ja sama to mam uz roky a uz som odmietla brat lieky, lebo aj tak mi nepomahali. Je to hrozna pliaga. Ale mozno ty mas slabsie hodnoty tej urey, a preto ti dala len polovicku krabicky. A ano, moze sposobit aj potrat, aj neplodnost. Ale niektore zeny otehotneli aj s nou. Je to vsetko hrozne individualne.