icon

Dr. Šimek - hematológ, Nitra. Aké máte skúsenosti?

cukruska1920
13. jan 2010

Ahojte...chcela by som vediet ci s nim mate niektora skusenosti ak hej tak ake? dakujem

zuzana76
13. jan 2010

ja k nemu chodim, je fajn, mily, podla mna odbornik, akurat sa na hematologii dlho caka, rano krv a potom o priblizne 2 hodiny su vysledky / to ale pdola toho co vsetko ti budu robit, niekedy mozu byt vysledky az na druhy den / tak potom ides do ambulancie, no ale minimalne 2-3 hodiny tam zvyknem cakat, takze mas v tahu takmer cely den, lebo vypadnem tak okolo 13.00 zvycajne, najskor sa mi podarilo odist tusim o 11.00, ze som bola vybavena, ale to som si tusim privstala a bola som tam este pred siedmou. Inka odbery robia tusim od 7.00-10.00

aknomis
14. jan 2010

cukruska, v utorok si tam idem pre výsledky, tak ti potom napíšem aký mal prístup a tak čo a ako....

dominka11
5. feb 2010

aj ja k nemu chodim a je v pohode, akurat to čakanie je hrozné ako písala zuzuna...

adetka
27. jún 2011

@zuzana76 zuzka.. kde presne ma Dr. Simek ambulanciu.. resp. kde je hematologicka ambulancia v nemocnici v Nitre... idem tam zajtra na 8.00 hod... geneticka mi zistila pozitivny homozygot 4G.. a musia ma vysetrit... 🙂

zuzana76
27. jún 2011

@adetka ahoj adet, je to budova oproti porodnici , ale nevojdes vchodom co je hned z tej ulice oproti porodnici - lebo tam je onkologia tusim, ale pojdes uplne dozadu, proste tu budovu uplne obides, tam kde je vchod do krvnej banky a na druhej strane je bufet , teda medzi bufetom a krvou bankou je taka ulicka, to vyzera akoby tam uz nic nebolo, ale pojdes tadial a potom uvidis vchod, ale to je transfuziologicke oddelenie, to si nevsimas a ides dalej a tam bude taky nenapadny vchod smerom dolava a tam vojdes, tam je jedna prijmova ambulancia, tam sa budes hlasit, resp si vezmes cisielko a oni ta budu podla neho volat, inak ta budova je tak v strede, ekd ides aj z jednej aj druhej brany, teda zo spitalskej, aj z tej druhej ulice, tak je to asi v strede, ked pojdes vchodom zo spitalskej ulice, tak vlastne zabocis hned za bufetom doprava a potom zase hned dolava a ides na koniec a tam budu dvere dolava a uz si tam 😉

adetka
28. jún 2011

@zuzana76 dakujem zuzi za super popis cesty... trafila som k nim na prvy raz... akurat som najprv nevedela, ku ktorym dveram sa mam postavit... ale nakoniec vsetko ok... v mojom pripade mam na vysledky cakat do zaciatku augusta...

janulienka8382
18. jan 2017

@zuzana76
@dominka11 viete mi poradit, mame ist so synom 5 ročným, na hematologicke vysetrenie, ci sa to deli na detske a dospelé alebo mudr. Šimek berie aj deti? Budem vďačná ak mi poradíte

katarina1008
23. feb 2017

@janulienka8382 dobry deň, ak sa môžem opýtať, ako to vyzerá na tej hematologia? Aj náš to čaká a vidím že vám nikto neodpisal.

janulienka8382
23. feb 2017

@katarina1008 Dobrý deň, no boli sme tam ráno o 8mej, najskôr sme isli na lavo do dveri tam nas zaregistrovala a poslala nas k dr. kde sme mali čakať podľa poradia, ale boli sme s malym 5 ročným dieťaťom tak nas aj hned zavolal dovnútra, len jednu tehotnu pani odoslal niekam kde ešte mala ísť a išli sme hneď, rýchlo sme sa vybavili. Ale najskôr som tam volala, či berú aj deti a že nie, ale že nas zoberie a trebalo celú zdravotnú kartu a odporúčanie kto vás posiela a posledné výsledky, na základe akých idete

katarina1008
23. feb 2017

@janulienka8382 dakujem vám veľmi pekne za odpoveď.

janulienka8382
23. feb 2017

@katarina1008 Nemáte začo