icon

Femibion 0, snažilky máte skúsenosť?

levika26
12. jan 2019

Ahojte dievcata-snazilky. Chcem sa spytat ci ma niektora z vas skusenost s femibion 0. Na Slovensku je len 1 a 2 ale nasla som aj 0. Da sa kupit len v zahr. Mala ho uz niektora z vas ?

hennyinnsbruck
12. jan 2019

Ja som sice nemala (u nas ho maju) ale podla mna je to zbytocne.. Ked jes ako tak normalne staci uplne ked budes brat len kys listovu... ☺️

levika26
autor
12. jan 2019

@hennyinnsbruck ja som ten femibion 0 nenasla ani na slovenskch strankach. vies ja uz skusam kade co. uz mam za sebou aj potrat v 16tt a to sa nam podatilo az po vyse roku.

hennyinnsbruck
12. jan 2019

@levika26 to mi je Luto... Iste si bola na vysetreniach preco sa to stalo...

Chapem ta ale su to obycajne vitaminy nic viac. Ked ti neni Luto penazi...ja som len svoj nazor napisala... ☺️ Chcu urcite zarobit (aj) na dlhorocnych snazilkach, clovek po mesiacoch, rokoch snazenia kupi vsetko len aby mu to '' pomohlo''

katarina5194
12. jan 2019

@levika26 ja som nulku nemala. Ale teraz mam femibion 2 kolo štítnej zlaze.

levika26
autor
13. jan 2019

@katarina5194 ja som brala femibion 2 od 13tt. a tebe ho preco dali ma stitnu zlazu ??

katarina5194
13. jan 2019

@levika26 áno. Mne ho odporučil Dr koli štítnej. Najprv som brala iba kyselinu listovú co mi doporučil môj gynekológ. Ale potom som išla koli štítnej a tam mi Dr povedal aby som si kúpila tieto tabletky že tam majú látku aj na štítnu zlazu.

melynda
16. jan 2019

@levika26 o tomto som nepočula, ale neviem, ja som užívala normálne jednotku a potom dvojku, pohľa mňa tie vitamíny sú fajn, každý jeden má na starosti niečo iné, niečo iné zabezpečuje v tele, čo je podľa mňa super a najmä je to fajn keď máš probléím s niektorými jedlami, s niektorými druhmi zeleniny napríklad, že nemusela som sa stresovať, či budem mať dosť vitamínov aby ich potom mohlo mať aj bábo 🙂

beabelisova
21. jan 2019

na co ma byt vhodna tato nulka? ake ma zlozenie? ved pri snazeni co viem, co mam skusenost, tak sa uziva jednotka 🙂

hennyinnsbruck
21. jan 2019

@beabelisova toto je novinka aby viac zarobili🤣🤣🤣 uziva sa vlastne namiesto jednotky... 🙄 🤣🤣🤣 Tiez ma kys listovu a este nejakych par vitaminov

hennyinnsbruck
21. jan 2019
fide
22. jan 2019

@levika26 Ja som používala pri snaženi jednotku. Ale viac si myslím že zabral infúzny vitamín C od alergo imunologa.... Dala som si ho hlavne kôli imunite a rozhádzanému organizmu po dlhodobom stresujúcom období... Teraz som v 35tt a teším sa na naše tretie dieťatko po rokoch.

beabelisova
23. jan 2019

@hennyinnsbruck dik za ten obrazok, co si mi poslala to zlozenie, neviem osobne mam s jednotkou skusenost pri snazeni a podla mna ma jednotka super zlozenie, ze obsahuje presne mnozhstvo vitaminov, ktore treba 🙂

hennyinnsbruck
23. jan 2019

@beabelisova neni zac😉 moj nazor je.. Ako som pisala ze len zarobit Chcu... Pri snazeni staci jednotka alebo len kys.listova...a ak ma snazilka pestru stravu ani nemusi nic brat😊

beabelisova
23. jan 2019

@hennyinnsbruck jasne, chapem, kazda mame svoj nazor 🙂 tiez si myslim, ze je aj pestra strava dolezita, len s tou ma coraz viac ludi problem a k tym patrim aj ja, preto ja ocenujem to, ze je aj ina moznost ako dostat vitaminy do tela 🙂

hennyinnsbruck
23. jan 2019

@beabelisova no ja som mala - aj mam Problem s pestrou stravou.. Moj jedalnicek v tehotenstve bol hrozny... 🙄 🙄 🙄 Femibion hadam pomohol 😂😂😂😂

melynda
27. jan 2019

@hennyinnsbruck jak aj mne odľahlo, že nie som sama taký flákač, čo sa týka stravy, zo začiatku som sa aj nútila jesť všetko, aby som mala vitamínov dosť, ale bolo mi z toho akurát tak na nič 😀

beabelisova
22. mar 2019

@hennyinnsbruck moj je hrozny stale a to som uz mala tolkokrat snahu s tym nieco urobit, ale doposial mi to nevydrzalo dlhsie jak par tyzdnov, proste niektore jedla nemusim a zase inych sa neviem vzdat 😀 preto aspon takto mam istotu, ze vsetky vitaminy sa dostanu tam kam maju a v takom mnozstve v akom treba 🙂