icon

Feminela vagi C a vaše skúsenosti

mirkahanny
28. jún 2018

Ahojte, pouzivala ste niektora feminella vagi C? Mali ste nejaku zmenu? Reakciu? K veci mala som streptokoka nasadene atb dalacin na 7dni, samozrejme z atb. vsetko rozhodene tak som 7dni lactofeel pouzivala ale teda nic moc. Mala som pocit extrémneho sucha a trochu svrbenie. Po kontrolnom stere streptokok prec ale e coli. Na to mi dala doktorka macmiror na 12dni kedze isto nenarobia dobrotu kupila som si na zlepsenie teda toto c -cko a dala na noc s atb. Na druhy den som vlhko teda az az a neviem, ci je to pri tej feminelle bezne a toto len dosledok, ze ler zabrala. Nemate nejake skúsenosti Resp. Ako reagujete vy?

evitka83
28. jún 2018

@mirkahanny zo vsetkych vaginalnych tabliet,hlavne tych co obsahuju nejaku kyselinu hyaluronovu a pod. budes mat zospodu zvysenu sekreciu par dni. Jednak tym, ze ju teplo tvojho vlastneho tela rozpusti a nie vsetko sa vstrebe a jednak to podporuje vaginalnu sekreciu

ctrl
28. okt 2019

@mirkahanny vidim že toto je staršia téma ale môžeš mi napísať či ta Feminela pomohla mám podobný problém som preliečena po mykózy a tiež by som chcela skúsi to C - cko.Chcem zabrániť opakovaniu mykózy .