icon

Fľaky a bolesť prsníka

23. apr 2023

Dievčatá, ráno som sa takto zobudila, aj ma celý prsník bolí, práve som si to potierala repíkom. Máte s takýmto niečím skúsenosť?

Fľaky a bolesť prsníka
pribinak
23. apr 2023

Asi pohotovosť

stellarstar
23. apr 2023

Obleč sa a smer pohotovosť

autor
23. apr 2023

Myslite ze to je zápal? Pojdem na pohotovosť, a na gyn ci normálnu?

stellarstar
23. apr 2023

Alergická reakcia? Chod normálne na pohotovosť

autor
23. apr 2023

Vcera som cele doobedie prevracala a aj ma prehanalo, zacal ma bolieť ľavý prsník a trosku bol aj červený, ale dnes rano toto 😔

pribinak
23. apr 2023

Chod na normálnu pohotovosť a oni tá už nasmerujú

stellarstar
23. apr 2023

Namiesto toho aby si šla konečne tu ešte píšeš ďalej. Žena pohni, my laici ti ťažko pomôžeme cez net, chod na pohotovosť a povedz im to tam co bolo včera i dnes

tanika
23. apr 2023

Nebiem vo sa deje ja vcera flaky po tvari , pálila ma cela tvar , aj dekolt , zodac rano , vecer nezabral fenistiom natierala a nic o 16.00 som iz isla na pohotovost pichli hydrokortisan a ditiaden a uz je dobre . Co sa to deje alergie ?

autor
23. apr 2023

Uz sme v aute smer pohotovosť… držte palce

stellarstar
23. apr 2023

Daj potom vedieť

tanika
23. apr 2023

@stellarstar juj aj mna to zaujima mne sa to deje cca od konca februára a hlavne marec , april …. po tvari az to páli a na dekolte . Ze vraj alergie , hit, intolerancie . Atihistsminika mi nezaberajú nejako .Uz mi alergo zobrala konecne odbery , krvny obraz bol uplne v norme minerály len horčíka malo a Zelezo .

autor
23. apr 2023

Baby, tak som doma z pohotovosti, žiadna alergia tam nie je, ale štvrtok ma bolelo hrdlo, tak sa mi zápal z neho dostal až na prsník, pichli mi injekciu a dostala som ATB a lieky od bolesti a svrbenia a opuchu. Injekcia začína účinkovať, lebo sa mi už ľachšie dýchať…

tanika
23. apr 2023

Zaujimave ze alergie nie je ! A tebe sa po injekcii ! Akej co ti pichli ? Lepsie dycha ? Mne to potom pripada na alergicku reakciu . Či ?aj mne sa po hydrokortisan leosie dýchalo . No ved uvidite co bude dalej . Zajtra pozajtra ….. Hrdlo aj ja poslednom case citim a na to moja obvodna aj alergologicka ze to mam z alergie predsa su uz alergény v plnom prúde , do toho nejake skrížené a vysledok bol u mna vcera flaky po tvari a dekolte mna az tvar pálila. A dali atb ? Crp ste mala ake ??? Robili ?

autor
23. apr 2023

@tanika hej, vraj zápal z hrdla 💁‍♀️ Neviem co mi pichli, to praveze nemam na papieri, ale predpísala mi atb-ALMIRAL a este desloratadin 😇 crp nerobila, ze ho nemajú k dispozícii co mi je divne, lebo som cakala ze mi ho spravia ako prve. Ak sa mi to nezlepší mam sa rano hlásiť u svojho OL alebo gyn.

autor
24. apr 2023

Dievčatá, hlásim zmenu…začervenanie aj bolesť ustupuje, ked sa namáhať, tak stale lapám po dychu, ale inac uz je to Ok…este to odpuchne a bude dobre 🤞 ATB pomohli rychlo, chvalabohu 🙏🏻

autor
25. apr 2023

A dnes nás s kolegyňou v práci napadlo….dcera mala cez Velku noc kiahne, ci som nahodou nedostala pásový opar 🤷‍♀️

lukbe
25. apr 2023

Ja keď som videla foto,tiež mi to napadlo,že pásový opar,lebo pri alergii by bolieť nemalo. Hlavná vec,že je lepšie.

autor
25. apr 2023

@lukbe skoda, ze ma to nenapadlo nedeľu na pohotovosti 🤷‍♀️ ale nevadi, dnes je uz dobre, opuch zmizol, bolesť žiadna, len to svrbí a mam uz len maly fľak pod prsiami a konecne som spala na bruchu 😂 ATB do piatku doberiem…

maryetta
25. apr 2023

Kazdopadne po navsteve pohotovosti by si mala ist na kontrolu k svojmu obvodnemu dr. A tam mozes spomenut aj tie kiahne. A mozno aj da do karty ze by to mohol byt spominany pasovy opar.
Uz nech je len dobre 😉

lukbe
25. apr 2023

Myslím,že mne na pásový opar prišla kožná lekárka. Mala som len mierne svrbenie a trošku vyrážky, dala mi na to lieky.