icon

Guifei Bao Fohow bylinné tampóny

anabella17
6. mar 2022

Dobrý deň, ako ste si všimli v názve, chcela by som počuť Vaše skúsenosti s byl.tampónmi, ak ste to vyskúšali alebo to používate, bola by som vďačná ak by ste sa podelili o svoje zážitky 😊 ďakujeem

parcelka
19. mar 2022

Ahoj, ja som si ho dala este len vcera vecer, planujem ho mat 3 dni, tak potom napisem ☺️

anabella17
autor
31. mar 2022

@parcelka no ak môžem, tak od 7.marca som si davala tieto guifei bao, kvôli častým zápalom a neskutočne bolestivým pohl.stykom. Ktorým som trpela niekoľko rokov a doslova som uz ani nevedela ako taký sex vyzerá 🙂.. Je koniec marxa a neverím fakt reálne neverím, že po 3 rokoch nemožnosti mať so svojím mužom pohlavný styk, ho mám dokonca niekoľko krát do týždňa a bez akéhokoľvek problému!.. To je premna absolutne nepochopiteľné.

parcelka
1. apr 2022

@anabella17 ahoj, no ja som si dala len 1 tampon, zatial neplanujem viac lebo s priatelom sa chceme snazit o babo. Takze po 3 dnoch som ho vytiahla, zacali zo mna vypadavat ako keby kusky bielych servitok, tak som si spravila Rosalgin vyplach a vsetko potom vyletelo(tie servitky ☺️). No potom 2-3 dni ma scipalo a citila som diskomfort tak som si tie vyplachy robila este par dni a potom som dostala menzes, inac mi meskala 3 dni, neviem ci kvôli tomu, lebo mi nikdy nemeskava. Ale tak som zacala citat na nete aj negativne skusenosti a zacala som sa bat,mam doma cely balik ale asi ho uz nevyuzijem,neviem no...

silviak14
8. jan 2023

@parcelka ahoj, ako to dopadlo? 😊 ak ti zostali, nechcela by si ich predat?

lenucha
9. jan 2023

Ahojte.
Ja mám s nimi iba pozitívne skúsenosti. Určite odporúčam.

silviak14
18. jan 2023

@lenucha ďakujem, už aj ja som vyskúšala, dve guličky po sebe po 24 hod. a teda musím povedať že pekný "bordel" zo mňa vyšiel 🙂 určite za mesiac dám znovu

lenucha
18. jan 2023

Super, verím že pomôžu 🙏

reasom
16. aug 2023

Ja som si objednala na skusku 2ks a mozem povedat, ze ma to ocarilo. Fakt musim potvrdit tie spominane "servitky" ktore vychadzali von po vyplachu. Je to dost zvlasne, ako keby sa nejaky nanos odlupoval zo stien. Pri druhom tampone uz isla aj vyslovene spina akokeby tmave bodky. Hned som si objednala dalsie 2 kusy nech sa poriadne precistim 🙂 ...vraj to funguje aj pri problemoch s otehotnenim.

bubatko15
29. sep 2023

Dobry den dievcata 🙂
Chcem sa spytat ako ste pokrocili v pouzivani 🙂 odporucate ? Ja som si dala 1x a teda to co ste popisali je pravda🤦🏻‍♀️ cakam ako sa budem citit po vyplachu rosalginom … stale mavam zapaly a uz som na nervy :(

lenucha
1. okt 2023

Dobrý deň dievčatá 😊😊 Ja dom veľmi spokojná v decembri minulého roka mi lekár diagnostikovsl myom - reku operacia nevyhnutná 😔. Bola dom hotová, čo robiť 🤦.
Bože veď ja mám Guifei Bao. Dala som si v januári 2 po sebe, šla som koncom februára na kontrolu a nič! 🙏💪💪
Vyhla som sa nožom 👌🙏

lenkap123456789
10. okt 2023

Za mňa nikdy viac!!! Prvú guličku som vytiahla po pár hodinách. Pálila ma. Vypláchla som sa šalviou. Vypadli aj nejaké biele žmolky. Druhú som si dala pár dní na tom a zaviedla si ju hlbšie. Po cca 10h mi došlo totálne zle, vytiahla som ju , vypláchla sa repíkom. Dostala som sa do šoku, triasla som sa niekoľko hodín, sánka sa mi triasla, že som sa nevedela vykoktat keď som volala na 155, studené spotené stiahnute končatiny. Silný tlkot srdca. Toto naozaj nepotrebujem zažívať!!

lenkap123456789
12. okt 2023

No už sa cítim o 99%lepšie. Ešte som sa včera vypláchla 2x s Rosalginom. Vraj to mohla byť alergická reakcia na nejakú zložku z tej guličky, ale netuším čo. Vôbec nie som alergik.

lenucha
Autor odpoveď zmazal
lenucha
14. okt 2023

@lenkap123456789 každopádne dobre že si v poriadku 🙏