Gynekologické problémy a ako ich riešiť
Ahojte. Už je tomu polroka. Nastalo to, ako som mala silny zapal močovýcj ciest a brala som na to atb.
Po tom ma strasne začalo dole svrbieť na pyskoch. Bola som u dr, vyšetril ma, vzal mi kultivaciu aj cytologiu. Všetko mám okej. O 5 mesiacov som znovu bola, znovu mi to vzal, vtedy mi tam ukazalo len nejake zvyšene bakterie, ktoré sa nachadzaju bežne v pošve, tak som mala macmiror. Ten som si mohla davat aj pocas menstruacie.
Ale stale ma svrbenie neprechadzalo. Tak som si kupila probiotika biotic her. Chvilku som mala pocit, že sa to zmenilo, ale teraz ako mi skoncila menstruacia opäť. Zas ma to tam svrbí. Výtok nemám, a keď hej , tak cez plodne dni bezny, a trochu pred ms. Inak mam vsetko ok.
Znovu som objednana v aprili, tak uvidime, čo so mnou už spravia.
Este nusim doplniť, že niekedy je to svrbenie intenzivne, ked sa mi chce cikať.
Skusenosti máte ?
Začni aj používať anionove vložky, ja odkedy som prestala použivať tie hnusné komerčne vložky, v kt. bolo kade čo, tak vždy po menzese sa spustil kolotoč problémov ... sú drahšie , ale stoja za to ... Kupujem v DM tie Gentle day
Začni aj používať anionove vložky, ja odkedy som prestala použivať tie hnusné komerčne vložky, v kt. bolo kade čo, tak vždy po menzese sa spustil kolotoč problémov ... sú drahšie , ale stoja za to ... Kupujem v DM tie Gentle day
@anonym_8b9c79 ďakujem vyskúšam, tak ja moc nemam silnu menstruaciu, čiže mne jeden balíček vydrží.. len polroka sa už točim bež žiadnej diagnozy, chodili sme dost casto plavat teraz nemozem
@anonym_autor Môže za to aj strava, alergie, histamin....ja som to mala po orechoch, mandliach, paradajkach a mala som podrazdeny nervovy system....žiadna choroba...na gynde mi uz chcela brat vzorku ale dala mi Elocom že ak nepomoze taj zoberie vzorku lebo to nevyzera na nič....Máš stres?

@anonym_autor mala som podobný poblem klude nápis správu