icon

Hnedá menštruácia na začiatku a konca cyklu

mariamisko
14. dec 2022

Prosim mava niekto na zaciatku cyklu hnedu suchsiu menstruaciu potom cervenu a ku koncu cyklu opat hnedu....predtym som mavala od zaciatku az po koniec menstruacie klasicky cervenu menstruaciu uz asi rok mam taku zmenu hneda cervena hneda....min rok prehliadka u gyn mi dopadla ok...toho roku ma este len caka preventivna...dakujem

rodinka
14. dec 2022

Pripnem sa

bluemoon24
14. dec 2022

@mariamisko ja to mam pravidelne. Gynkologicka mi rekla, ze je to mirne srazena krev a je to naprosto ok.

j93375
14. dec 2022

.

mariamisko
autor
14. dec 2022

@bluemoon24 niekedy aj taku mate akoby uplne suche hnede ?? Mne sa aj intenzita krvacania znizila o polovicu..zoslabla mi....mam 36 rokov a od posledneho porodu ubehli uz tri roky...

magic08
14. dec 2022

pytala som sa nato gynekologa, vraj je to nedostatočna hladina hormonu, akeho uz si nepamatam.

bluemoon24
14. dec 2022

@mariamisko ano, hnede jenom suche, vzdycky na zacatku a konci MS kdy uz “krvacim” minimalne, tak to mam takove.

nika_val
14. dec 2022

Mávala som to .. mne tiež gyn povedala že je to ok, že na začiatku to môže byt krv a minuleho cykla ktora je už stará preto je hneda.. a na konci už nekrvacaš tak často čiže zase ta krv dlhšie stoji a preto meni farbu na hnedu ..že nie je 100% čerstvá

mariamisko
autor
14. dec 2022

@nika_val upravilo sa vam to casom? Ako dlho trvala zmena

tessa2299
14. dec 2022

@mariamisko laicky nazyvane spinenie.... to by ma v zivote nenapadlo, sa toto pytat gynekologa. Vela zien ma najprv spinenie, potom uz normalnu menstruacnu krv a potom koniec tiez spinenie

januska12323
14. dec 2022

To hnedé je len stará krv, nič divné sa nedeje.

nika_val
14. dec 2022

@mariamisko ms mi sama začala začínať hneď krvou (to neviem čo sa stalo zmenilo sa to samé) a na konci tie posledne 3-4 dni mavam stale len toto špinenie a to neriešim aj dr povedala že je to uplne ok

@tessa2299 ja som sa na to pýtala len kvoli tomu že ja mam ms 7 dni (prve 3-4dni normalne potom 3-4dni len špinenie) a som chcela vediet že či je to ok lebo všade som čítala že to špinenie je len uplne na konci a pod

dadka128
14. dec 2022

@mariamisko podla mna je to ok ...na začiatku sa rozbieha pokým sa rozbehne je potom červená az pokým neskončí a na konci je vzdy hnedá.. je to ok buď pokojná 🙂

Pokým nemáš nejaké obrovske zrazeniny, alebo nejaké mimomenstruaacne špinenie nemusíš ist ani na cistenie 🙂

majamat
14. dec 2022

skladba hormonov a teda aj vplyv na organizmus, moze sa to menit s cyklu an cyklus,a lebo su aj dlshie obdobia, tiez s pribudajucim vekom

mariamisko
autor
14. dec 2022

@mariamisko prosim este o radu v pondelok som bola u urologa a tem mi povedal ze mam zhrubnuty krcok maternice a ze mam ist ku gynekologovi a dnes v stredu som dostala menstruaciu moze to mas suvis s menstruaciou ze sa roztiahol alebo?? Vysetrenie mam u gynekologa byduci stvrtok