icon

Hnedé stopy na nohavičkách

pupetko263
25. apr 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte všimla som si hnedé stopy na nohavičkách není to klasická hnedá farba len to tak vyzerá nemám žiadne bolesti ani nič čítala som že to je normálne a že to môže byť spôsobené hormónmi,ovulaciou mám 11.den od menzesu čo mi skončil už som čítala aj strašne scenáre máte niekto skúsenosti? Ďakujem za každú odpoveď mala by som s tým prestať ☺️

janetinka27
25. apr 2023

@pupetko263 ahoj, dni pocitaj od zaciatku cyklu, teda od zaciatku krvacania - nie od konca. kolko dni si teda od zaciatku cyklu? pri ovu moze byt hnede spinenie, ale nemusi sa jednat konkretne o ovulacne spinenie, moze byt pricina aj ina.
ak chodis pravidelne na prehliadky, tak sa neobavaj hroznych scenarov, zrejme bude pricina v poklese a naraste hormonov, teda vo vyladeni procesu.

pupetko263
autor
25. apr 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@janetinka27
@janetinka27 pred 11 dňami sa mi skončil menzes

power_of_now
25. apr 2023

Ved chod ju gyn, raz ročne by sa malo chodit na preventívnu prehliadku... ja občas počas ovulácie 1 deň v mesiaci tiež mávam hnedé stopy...

janetinka27
25. apr 2023

@pupetko263 dolezite je kolko dni od zaciatku menzesu (nie od skoncenia-ved kazda zena ma inak dlhy menzes)