icon

Koľko stojí HPV očkovanie a kde ho získať?

21. dec 2023

Je tu niekto očkovaný, alebo sa chce dať? Poradili mi aby som sa dala kedže máme v rodine ochorenia. Koľko také niečo stojí? A robí to každá gynekologička? Ďakujem za odpovede

katarinaba
21. dec 2023

Cena za jednu vakcínu Gardasil 9 je 122,46 eur
Cena za jednu vakcínu Cervarix je od 1.4.2023 61,97 eur
Toto su info zo VsZP z novembra. Potrebne su dve vakciny. Pre syna (ktory vsak patri do kategorie plne hradenych poistovnou) to predpisala vseobecna lekarka. V ambulancii som platila 7 EUR za aplikaciu injekcie.
Ci sa rovnake vakciny pouzivaju aj u dospelych neviem. Ale snad ti to trosku pomohlo.
Inak cez stranku svojej poistovne posli otazku na tvoj konkretny pripad a dostanes najpresnejsie informacie. Pripadne sa informuj u doktora.

kacena4
21. dec 2023

dospely potrebuju 3 vakciny.blepsia je ta drahsia. starsia dcera v lete dokoncia cyklus

rakywanda
21. dec 2023

Mne moja gynekologička odporučila pre dcéru gardasil 9. Zaočkuje ju detská lekárka. Budeme to riešiť na budúci rok.

mili2016
21. dec 2023

Ja som tiež zaočkovana, sú to tri dávky . Len čo budú deti vo veku kedy sa budú môcť očkovať tak aj ich dám

kaktusik007
21. dec 2023

starsi syn ma dve davky, mladsi syn bol prvou ockovany teraz tyzden dozadu..... Je to dolezite - aj ked boli zmateni obaja ze preco sa ockuju proti rakovine krcka maternice ked ziadnu maternicu nemaju 🤣 ale pochopili a suhlasili.

katika901
21. dec 2023

Začiatkom decembra som dala dcére 1. dávku (má 12), očkovala detská lekárka, prihlasovali sme sa cez formulár, očkovala aj dospelých, stačilo sa prihlásiť cez formulár. Dostala Gardasil.

gabika8855
21. dec 2023

Ja s9m sa ockovala tento rok od januara do juna....jedna vakcina cca 130€ su 3 davky, jednu som dostala potom o dva mesiace dalsiu a o 3 dalsiu ci,e do polroka som mala zbuchnute 3 davky ale v case toho polroka sa nesmies snazit o dieta ....ziadnu reakciu som nemala z tej vakciny maximalne ma len pobolieval vpich