HPV vírus - ako prebieha liečba?
7. feb 2019
Zistili niekomu z vás HPV výrus? Chcem vedieť čo bude pokračovať? Aké vyšetrenie?
@kozuzka mala bi si mat podrobne visetrenie kolposkopiu ,a keď niečo uvidí zoberie ti biopsiu,a podľa biopsie tí povedia aka bude liečba ak budeš mať cin1 tak nechajú tak cin1 sa nelieči po sa vitrati samo do roka z zdravotnim stylom.ak budeš mať cin2 abo 3 urobia tí chirurgický zákrok.
Ahoj. Mne najprv pri klasickej preventívnej prehliadke pri odobrati vzorky zistili niečo, objednal ma na vyšetrenie. odstikli mi kúsok z krčka maternice a dali na rozbor. No nakoniec mi zistili, že je vše ok, až na to, že mám chronický zápal maternice. Dal mi lieky a je to snáď ok.

@kozuzka ahoj mene zistili pred rokom hpv virus .bola som pozvaná na kolposkopiu na podrobnejšie visetrenie.doktorka povedala že keď niečo uvidí nejaké abnormality ta zoberie vzorku biopsiu.ale na šťastie nevidela nič nezobrala vzorku,povedala že Len plyv virusu.tak Na druhý mesiac v Marci mam ísť na kontrolu.ci ešte mám ten vírus alebo nie povedala že to sa samo vitrati tak uvidíme .