HPV vírus - liečba
Dobrý deň. Pred dvoma týždňami som bola na opakovaný ster z krčka maternice kvôli atypickym bunkám a dnes mi volal gynekológ že mi vyšiel pozitívny HPV vírus 🙄. Nechápem z čoho odkiaľ ... Len v stredu mám ísť k dr a predpíše mi lieky ktoré mi treba tri balenia a jedno balenie stojí 25€. Zažil niekto niečo podobné ? 🥴 Ďakujem za odpovede
Na HPV nie je cielená liečba. Musí ho porazit tvoja vlastná imunita, čiže tú treba posilňovať. Mne gynekologicka predpísala injekcie Polyoxidonium a lieky Isoprinosine ako doplnkovú liečbu na podporu imunity. Hpv mam už 2,5 roka a za posledný rok mam zlepšenie z L SIL na Ascus AS, ale pozitívna som stále.
Oprava: Ascus US
Ja som brala shitake asi mesiac a minule mi už hpv nevyšiel
Však si s niekým spala nie?
@stellarstar hej s manželom s ktorým som už dlhé roky 🤌🏽 a keď nemáte normálnu odpoveď tak nekomentujte.dakujem
@stellarstar hej s manželom s ktorým som už dlhé roky 🤌🏽 a keď nemáte normálnu odpoveď tak nekomentujte.dakujem
@anonym_autor ja som sa normálne pýtala 🤌 tak to bude od neho alebo od posledného ex ak si mala. Lebo hpv dokáže žiť v tele roky
@anonym_autor ja som tiež HPV pozitívna, bolo mi odporučené očkovanie a vaginálny gél Deflagyn... zaočkovať som sa dala a momentálne sa liečim tým gélom, po skončení užívania ma čaká kontrolný cytoster
Tiez mi bolo HPV zistene po 3 rokoch manzelstva (na pravidelne prehliadky chodim). Takze ako hovoria baby vyssie, ono ti to zije v tele a prejavit sa nemusi.. k tvojej otazke - brala som tiez tabletky - 2-3 balenia (nespomeniem si na nazov), pamatam si ale, ze boli dost drahe. Na najblizsom kontrolnom odbere a chvalabohu odvtedy (uz cca 6-7 rokov) mi uz HPV nevysiel pozitivny.
Na vírusy len nakopnúť imunitu
Tiez mi bolo HPV zistene po 3 rokoch manzelstva (na pravidelne prehliadky chodim). Takze ako hovoria baby vyssie, ono ti to zije v tele a prejavit sa nemusi.. k tvojej otazke - brala som tiez tabletky - 2-3 balenia (nespomeniem si na nazov), pamatam si ale, ze boli dost drahe. Na najblizsom kontrolnom odbere a chvalabohu odvtedy (uz cca 6-7 rokov) mi uz HPV nevysiel pozitivny.
@anonym_74cbb7 ďakujem za vašu odpoveď 🙏🏽 som si trochu vydýchla 🙂
ano pripajam sa treba nabombovat imunitu, chvalabohu mam s tym pokoj 2 roky, dala som sa zaockovat....

Však si s niekým spala nie?