icon

Hrčka na prsníku

mamkacharlotta
30. aug 2025

Dobry deň. Našla som si včera večer hrčku na prsníku. Nemá niekto skúsenosti? Čo ďalej ako postupovať? Vďaka za info. Dosť som z toho b strese. 😐

pribinak
30. aug 2025

Objednať sa ku gyn, posle tá buď na sono alebo mamografiu

mamkacharlotta
autor
30. aug 2025
@pribinak

Objednať sa ku gyn, posle tá buď na sono alebo mamografiu

@pribinak ďakujem krásne 😍

mavema
30. aug 2025

@mamkacharlotta treba ísť určite čo najskôr ku gynekológovi,pošle vás na mamografiu a sono.ja som ten stres zažívala pred 2 rokmi.držim prsty,aby to nebolo nič vážne.

banalu
30. aug 2025

Ako pisu vyssie kocky. V drvivej vacsine sa jedna o cystu, aj ked cloveka vzdy mata v hlave to najhorsie. Ja s mojou cystou zijem uz 10 rokov, ale ked som si nasla hrcku, nebolo mi vsetko , takze ak stresujes, uplne ta chapem.

mamkacharlotta
autor
30. aug 2025
@banalu

Ako pisu vyssie kocky. V drvivej vacsine sa jedna o cystu, aj ked cloveka vzdy mata v hlave to najhorsie. Ja s mojou cystou zijem uz 10 rokov, ale ked som si nasla hrcku, nebolo mi vsetko , takze ak stresujes, uplne ta chapem.

@banalu hej normalne som sa zľakla že čo to je...😐😐😐 Zato pýtam radu čo ďalej ku komu ísť 😐

deedol
30. aug 2025
@mamkacharlotta

@banalu hej normalne som sa zľakla že čo to je...😐😐😐 Zato pýtam radu čo ďalej ku komu ísť 😐

@mamkacharlotta mne nasla gyn, poslala ma na sono, bola to tukova hrcka. nemysli na najhorsie. drzim palce

mamkacharlotta
autor
30. aug 2025
@deedol

@mamkacharlotta mne nasla gyn, poslala ma na sono, bola to tukova hrcka. nemysli na najhorsie. drzim palce

@deedol ďakujem krásne 🤗

mamkacharlotta
autor
2. sep 2025

Tak gynekológ má dovolenku..bola som pri svojim..aesttxika sa vyjadrila že nedá mi výmenný lístok..čo skúsiť nejakú súkromnú?

deedol
2. sep 2025
@mamkacharlotta

Tak gynekológ má dovolenku..bola som pri svojim..aesttxika sa vyjadrila že nedá mi výmenný lístok..čo skúsiť nejakú súkromnú?

@mamkacharlotta v BA sa da ist na sono ako samoplatca, tak snad najdes aj niekde pri vas. alebo pockat, kym sa gyn vrati, pripadne ist k zastupujucemu? sestricka (ak spravne citam ten preklep) asi nemoze dat vymenny listok len tak.

mamkacharlotta
autor
2. sep 2025
@deedol

@mamkacharlotta v BA sa da ist na sono ako samoplatca, tak snad najdes aj niekde pri vas. alebo pockat, kym sa gyn vrati, pripadne ist k zastupujucemu? sestricka (ak spravne citam ten preklep) asi nemoze dat vymenny listok len tak.

@deedol dakujem krásne verím že to dajak poriesim... prinajhoršom určite budem hľadať súkromnú kliniku 😍