icon

Hrčka pod prsníkom

2veronka2
6. apr 2017

Ahojte,mam 25 rokov som bezdetna.Som asi tri dni po menzese a prsia me neprestavaju boliet a hlavne bradavky a našla som si hrčku pod prsníkom.Dosť ma to vystrašilo lebo som niečo také ešte nemala.Stretli ste sa už s niečim takým ? ĎAKUJEM za každú odpoveď .

zuzi0911
6. apr 2017

@2veronka2 urvite navstivit dr,,,urobi sa sono a budes vefiet,,,bolesti mozu byt sposebene hormomny ale aj tehu napriek tomu ze ms bola,,,

zorkazornicka
6. apr 2017

Ahoj. Tiez som si objavila hrcka pod prsnikom. Nevahaj navstivit gynekologa, ten ta vysetri a posle na dalsie vysetrenie. U mna to bol nakoniec problem s mliecnymi zlazami. Mazala som mastickou a ono to zmizlo.

bosoriak
7. apr 2017

@2veronka2 Smer lekar, co najskor. Pravdepodobne to bude len nejaky hormonalny problem, ale lepsie nech to vysetri odbornik.

2veronka2
autor
7. apr 2017

Bola som dnes, tak v papieroch mam nezhubny nador prsnika 3 mm.Poslali ma na ultrasonograficke vysetrenie tak uvidim ze co ...Dakujem Vam za vas cas a odpoved 😊😊😊

sisaka
7. apr 2017

@2veronka2 hrcku mas POD prsnikom a stanovili diagnozu nezhubny nador prsnika? A to kde stanovuju diagnozy Len tak bez mammogramu a ultrazvuku? zvlastne. V kazdom pripade drzim palce nech tomu tak je.

2veronka2
autor
7. apr 2017

Pardón zabudla som napísať že som bola na prsníkovej poradni a tam mi robili ultrazvuk ...