Hysterektómia - ponechanie/odobratie krčka
Ahojte zeny otazka v novembri ma caka hysterektomia z dovodu myomov zhrubnutia a velkosti az 14 cm doktor sa ma spytal ci chcem pinechat krcok alebo ho dat von a ja sa neviem rozhodnut pytala som sa jeho na nazor ze par zien udava problemy pri sexe s citlivostou ale ze je to nepotvrdena studia ...ja uprimne sama neviem co robit nrchcem prist o potesenie pri sexe a na druhej strane mam na krcku vseliake hrbolky a nemusela by som sa obavat rakoviny krcka tak noo ak mate s tymto skusenosti bola by som vdacna za vase rady .dakujem 🙏❤️
@lenka1209 za mňa radšej život ako sex takže von
@modratrixie no len mne vravi doktor ze je uplne zdravy ten krcok a ze je to jedno ci ho tam teda necham bo ho dam von ale radsej sa pytam zien so skusenistami
@modratrixie no len mne vravi doktor ze je uplne zdravy ten krcok a ze je to jedno ci ho tam teda necham bo ho dam von ale radsej sa pytam zien so skusenistami
@lenka1209 ahoj, uz ked budes podstupovat takú operáciu ,tak určite by som si dala vybrat aj krcok. Ani by som neváhala.
@lenka1209 no ak mas aj na krcku "cosi", tak cele von. Vajecniky Ti ale ponechaju? Kolko mas rokov?
@nevenka jasne vajecniky zostavaju aj ked mam na nich cysty na jednom 6cm a druhom 2a pol ale vravel ze to sa spravilo lebo mam mirenu v maternici spiralu hormonalnu ze ak mirena pojde von mali by sa stiahnut bo uplne zmiznut ze budeme to sledovat...len ten krcok z eje uplne zdravy ze to su normalne vyrastky akoby tak ja neviem ...l
@lenka1209 toto isté som riešila pred rokom a pytala som sa niekoľkých lekárov, štyria boli za výber krčka jeden proti. Neľutujem že vybrali aj kŕčok, lebo kolegyňa takto ochorela na krčku. Radšej von všetko nech ťa nemusia po čase rezať opäť.
@lenka1209 toto isté som riešila pred rokom a pytala som sa niekoľkých lekárov, štyria boli za výber krčka jeden proti. Neľutujem že vybrali aj kŕčok, lebo kolegyňa takto ochorela na krčku. Radšej von všetko nech ťa nemusia po čase rezať opäť.
@anonym_89f0e9 dam to asi tiez von ked tak nech mam pokoj ....jedine coho sa bojim ci mi to akivy inkontinenciu nespusrilo bo teraz mi maternica tlaci na mechut je vacsia a aj spadnuta tak zazivam jemnu inkontinenciu tak no nic moc preto som to zvazovala iba
@anonym_89f0e9 dam to asi tiez von ked tak nech mam pokoj ....jedine coho sa bojim ci mi to akivy inkontinenciu nespusrilo bo teraz mi maternica tlaci na mechut je vacsia a aj spadnuta tak zazivam jemnu inkontinenciu tak no nic moc preto som to zvazovala iba
@lenka1209 mala som to isté ako pises aj s tým mechurom a nič sa nestalo je to úplne všetko ako predtým... bez problémov
@anonym_89f0e9 a zobrali aj ten krcok aj tebe hej? A pri styku citis daky rozdiel?
@lenka1209 áno aj kŕčok, rozdiel žiadnen

@lenka1209 za mňa radšej život ako sex takže von