icon

Hysteroskopia

10. júl 2023

Dievčatá idem na hysteroskopiu
Nerobili mi zatiaľ žiadny zákrok ani IVf ani nič ... Žiadne vklady
Mali sme výsledky s krvi a atď a hneď že mám ísť na hysteroskopiu
Čo od toho očakávať ? V čom to pomôže ? Ďakujem

tessa2299
10. júl 2023

Mne pomohlo. Ale nedaj sa nahovorit na hsk bez anestezy. Mala som bez anestezy a myslela som, ze kopnem doktorke do hlavy+mi robili ten scratching endometria.

autor
10. júl 2023

@tessa2299 nie nie idem na predoperačné
Budú ma uspavat

autor
10. júl 2023

@tessa2299 a v čom ti pomohli

tessa2299
10. júl 2023

Tak super. Spravili hsk, prisla menstruacia a po nej mi vysiel vklad (ivf) 😉

autor
10. júl 2023

@tessa2299 jaj ja ale nechcem ivf

autor
10. júl 2023

@tessa2299 a keď sme uz pri Tom koľko ťa vyšlo ivf? Mňa tie ceny odrádzajú neskutočne

tessa2299
11. júl 2023

Samotne ivf okolo 4500 aj s vkladmi. Mali sme 4vklady plus lieky. A dalsich 1500 vysetrenia, iui a lieky pri iui a planovanych stykoch. Aj za hsk som platila (sa mi zda ze 100€) ;)

janetinka27
11. júl 2023

Ahoj a idu ti robit aj kyretaz? Mas gyn problem?

autor
11. júl 2023

@tessa2299 no ja idem platiť 60

autor
11. júl 2023
janie7
21. júl 2023

@tessa2299 Ahojky, prosím ťa a ty si mala na sone aj viditeľný polyp alebo myóm? Lebo u mňa nič, sliznica krásna, krásne reagujem na liečbu, tretí vklad úplne bezproblémový a zase ani ťuk😕 Som teraz v inom CAR, lebo môj predošlý lekár nechcel o hysteroskopii ani počuť a ani tento, no po neúspešnom vklade priamo ním, maximálne si bol istý, že to vyjde, ju sám navrhol, plus rozšírené vyšetrenie hematológie.
Predpokladám, že sa odporúča vklad na ďalší cyklus po hysteroskopii. Ako kopec veci ma samozrejme napadne po konzultácií s nim, lebo on je strašný šašo, furt tam hodí nieakú vtipnú vsuvku, zavalí ma toľkými novými informáciami a ja neviem, kde som skončila😀 A to mám pripravený zošit s otázkami na neho a myslím, že toho viem o IVF dosť.
Vopred vďaka za info.

lenuska83
2. aug 2023

Ahojte. Mne robili hysteroskopiu aj kyretaz pri odbere vajicok na 14DC. KET budem mat az v septembri. Dostali ste MS nacas alebo skor po zakroku? Dakujem za info.

veverka86
4. feb 2025

@tessa2299 prišli ns niečo?

veverka86
4. feb 2025

@tessa2299 tak veľmi to boli? Mňa dnes na to Dr ukecavala že treba to pozrieť, bez anestezy, mame jeden úspešný et s teraz jeden neúspešný ket a hneď ma tam posiela tak neviem

tessa2299
6. feb 2025

@veverka86 vsetko bolo v poriadku 🙂 bolelo to ako ked mas menstruaciu silnu. Oni umrtvuju lokalne, ale citit to. Urcite to zvladnes.

kiwi3
6. feb 2025

@veverka86 a preco bez anestezy? normalne sa to robi v kratkodobej.

janie7
6. feb 2025

@veverka86 Ahoj, aj mňa napadlo, že prečo chceš ísť na hysteroskopiu bez anestézy, ja som bola v krátkodobej anestéze a som som rada, že som bola. Našli mi malý polyp, ten odstránili, môj Dr. zmenil liečbu a zrejme aj vďaka hysteroskopii som koonečne tehotná.🍀☺️ Keď bez anestézy, tak jedine k Mudr. Kovářovi a tam treba za to dosť platiť.

veverka86
6. feb 2025

@janie7 Mne tak povedali že bez narkózy sa to robí, nevedela som v tej chvíli o tom nič až teraz zisťujem. A tuším nejakých 200 eur sa ma platiť, vôbec narkózu nespomenuli a keď som to začala študovať viac som sa zľakla čo mi to chcú robiť bez narkózy! 🤣 osobne by som radšej nešla. Mám za sebou úspešný ET a babatko doma a toto bol prvý Ket. Nevyšiel, ale s tým človek ráta ze to nie je žiaľ 100 percentne, neviem či hneď treba také zákroky, jasne že človek aspoň vie aké ma prostredie v tej maternici ale ani to nezaručuje uhniezdwnie, no neviem sa rozhodnúť. To z nám nevyjdu všetky embryjka s tým sme rátali nejak, je to pol na pol..

veverka86
6. feb 2025

@janie7 a gratulujem 😍😇

veverka86
6. feb 2025

@kiwi3 mne povedali že pridem závesy mi tam ten prístroj pozrú a pôjdem, tak až veľmi nadľahčene by som povedala a ja neznajúca problematiky som súhlasila ale teraz keď čítam čo to vlastne je neviem či nezavolám že nechcem, čo povedia neviem.😛

kiwi3
6. feb 2025

@veverka86 a to kde? Ja som bola v celkovej a vyšlo to 150 eur. Nešla by som bez narkozy. Okrem toho, ak tam niečo bude, tak to môžu rovno odstranit

dancoke
Autor odpoveď zmazal
janie7
24. feb 2025

@dancoke Ahoj, dobre tomu rozumiem, že si po 5tich vkladoch? Či tie biochemka boli z prirodzeného otehotnenia? A aké si absolvovala vyšetrenia?
Ja som chodila tiež najskôr do Brna, no tam o hysteroskopii môj doktor nechcel ani počuť, že vraj mám krásnu sliznicu maternice a keď už nevedel čo so mnou ďalej, tak že ERA test, čomu som moc neverila. Tak som zmenila kliniku, vydupala som si Dr. Machača a po prvom neúspešnom KETe u neho hneď, že hysteroskopia, endokrynológia, hematológia.
Pri hysteroskopii mi odstránili malý polyp, zistili, že tam mám zápal, no nebrala som na to lieky. Pred týmto úspešným KETom mi zmenil Amelgen za Prolutex, plus som brala k tomu klasicky estrofem.
Ak ťa ešte niečo zaujíma, kľudne sa pýtaj. Držím silno päste🍀🤞🏻❤️

veverka86
26. feb 2025

@kiwi3 Gynfiv Žilina a žienky nebojte sa. Dá sa to vydržať, akoby také menštruačné bolesti keď tam vstreknu tu teplu vodu a potom odobratie vzorky nepríjemne trosku bolestivé ako stery z krčka ale to len pár sekúnd. Celkovo to trvalo ani nie 10 min. Nedala by som sa uspať 😇

dancoke
Autor odpoveď zmazal
ivaelizabeth
30. aug 2025
@janie7

@veverka86 Ahoj, aj mňa napadlo, že prečo chceš ísť na hysteroskopiu bez anestézy, ja som bola v krátkodobej anestéze a som som rada, že som bola. Našli mi malý polyp, ten odstránili, môj Dr. zmenil liečbu a zrejme aj vďaka hysteroskopii som koonečne tehotná.🍀☺️ Keď bez anestézy, tak jedine k Mudr. Kovářovi a tam treba za to dosť platiť.

@janie7
@janie7 ahoj, mozem SA ta opytat.pte troma dnami som podstupila hysteroskopiu .a uz druhy den krvacam Ako keby som mala menstruaciu.
Mozno silnejsiu mestruaciu,kedze ja som mala velke bb bolesti a velmi slabu menstruaciu.
Neviem ci je to normalne ,vsade ked SA docitam tak akurat spinenie a mozno trochu krvacanie .
Je mozne ze to prisla menstruacia o 10 dni skor alebo to je koli hysteroskopii?
Mozes mi prosim povedat Ako to prebiehalo u teba.dakujem

.

janie7
31. aug 2025
@ivaelizabeth

@janie7
@janie7 ahoj, mozem SA ta opytat.pte troma dnami som podstupila hysteroskopiu .a uz druhy den krvacam Ako keby som mala menstruaciu.
Mozno silnejsiu mestruaciu,kedze ja som mala velke bb bolesti a velmi slabu menstruaciu.
Neviem ci je to normalne ,vsade ked SA docitam tak akurat spinenie a mozno trochu krvacanie .
Je mozne ze to prisla menstruacia o 10 dni skor alebo to je koli hysteroskopii?
Mozes mi prosim povedat Ako to prebiehalo u teba.dakujem

.

@ivaelizabeth Ahoj, úprimne, už si to moc nepamätám, ale viem, že som určite minimálne 2 dni krvácala a menstruácia prišla tiež skôr vtedy.
Skús sa sledovať, ale podľa mňa je to krvácanie ešte z hysteroskopie, ak by ti to neprechádzalo, prekonzultuj to radšej s gynekológom. Držím palce.

ivaelizabeth
31. aug 2025
@janie7

@ivaelizabeth Ahoj, úprimne, už si to moc nepamätám, ale viem, že som určite minimálne 2 dni krvácala a menstruácia prišla tiež skôr vtedy.
Skús sa sledovať, ale podľa mňa je to krvácanie ešte z hysteroskopie, ak by ti to neprechádzalo, prekonzultuj to radšej s gynekológom. Držím palce.

@janie7 dakujem