icon

Intímny problém

14. okt 2021

Uff, neviem kde zacat.
Mam dostat kamy asi za 2-3 dni, pri umyvani som si niekde na ohanbi nahmatala gucku, ked ju pritlacim zmizne, je to nejaka tukova ktorej vznik mozem spojit prave s cyklom? zjavila sa aj minuly mesiac presne prad dni pred kramami, potom som si ju cely mesiac nikdy neuvedomila....

Viem ze sa neodporuca zadrziavat ani stolica ani moc, nikdy som to nerobila, posledne 2 dni mi trebalo cikat v obchode kde nebolo kde ist, vydrzala som, prisla som domov a normalne mi cvrklo bez toho aby som to akosi dokazala ovladat. preboha, co to ma byt? kde hladat pricinu? stretli ste sa niektora s tym?

nafka0483
14. okt 2021

Ta tukova hrcka neviem, to sa niekedy stane ze sa objavi a potom sa rozpusti - ak pochbyujes, tak to chod ukazat gynekologovi.

A to ze si si crvkla - no ved ked nebola moznost ist na toaletu a uz ti velmi trebalo, tak co ti mal prasknut mechur? Jasne, ze ked to uz neslo vydrzat, tak ti cvrklo. Co ine by to preboha malo byt? Keby sa ti to stavala pravidelne, ze ti ujde, tak je na mieste to riesit, ale jednorazova zalezitost?

autor
14. okt 2021

@nafka0483 zmiatlo ma ze sa to stalo 2x a doteraz nikdy, nevedela som to nijak ovladat, ale praveze to nebolo ze dlho som zadrziavala to akosi rychlo prislo...

silviazlat
14. okt 2021

Skús začať posilovať svaly panvového dna. Cvik nájdeš na internete - ohladne toho cvrkania