icon

Je bežné opakovať mamografiu po mesiaci?

2. júl 2024

ahojte

je to benzy postup ked som mala pred mesiacom a pol mamo, a posielaju ma znova o tyzden na dalsie kontrolne vysetrenie na mamo na 1 prsnik?

o tom ze posielaju na UTZ viem, ze je bezne po mamo, ale mamo po mamo?

:/

felycity
2. júl 2024

možno nevedie niečo dobre rozlíšiť a možno potrebujú urobiť opakovane, či je tam zmena, mňa tiež raz tak poslali zopakovať 1 prsník, radšej nech zopakujú ako zanedbajú.

autor
2. júl 2024

@felycity mam tam daco 5mm ale ze to nie je specificke mam dost tukove prsia asi zle videli

luccija
2. júl 2024

Buď rada, že to nechcú zanedbat

autor
2. júl 2024

@luccija ja som. samozrejme, len ze ci to je bezny postup. ze tak skoro mamo. viem ze sa dlho caka ...aj tak som nervozna.

felycity
2. júl 2024

áno, oni vedia, čo je vidno cez mamo a čo cez sono, mňa tak volali tiež, chápem, že si nervózna, ale mysli pozitívne

autor
2. júl 2024

@felycity dakujem pekne za povzbudenie. ❤

luccija
2. júl 2024

No veď načo čakať bola by si ešte nervóznejšia🙂áno, je to je nepríjemné ja som bola minule prvý x na mamo a nevedela som, že hneď sa robí aj sono už mi tiež išli divné myšlienky hlavou ešte pár otázok k tomu či beriem hormóny či sme mali CA v rodine a už som čakala, že mi povie, že niečo tam mám.Chcu sa detailnejšie pozrieť neboj🙂

autor
2. júl 2024

@luccija dakujem moc. som tucna takze chapem ze asi tazsie sa pozera.

autor
2. júl 2024
autor
2. júl 2024
siska53
2. júl 2024

Mne robili sono, potom mamo, potom este MR a opat sono.. pre uistenie. Ale na mamo ma dvakrat zatial neposielali.

zuzap33
2. júl 2024

Mas tam napisane BIRADS a cislo k tomu?

autor
2. júl 2024

@zuzap33 birads 0

autor
2. júl 2024

@zuzap33 ZVyraznena kondenzacia sin 1 pisu