icon

Je hnedý výtok po styku normálny?

anika0009
1. máj 2025

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť ohľadom výtoku. Už niekoľko cyklov pozorujem, že mám najprv biely výtok a potom hnedý, často po pohlavnom styku alebo pred menštruáciou. Nemám bolesti, svrbenie ani zápach, ale opakuje sa to a robí mi to psychický stres, pretože som nedávno prekonala potrat a som citlivejšia na signály svojho tela. Môžete mi prosím poradiť , aby som mala istotu, že je všetko v poriadku?

denisa_deniska
1. máj 2025

@anika0009 tak to asi treba riešiť z dr, hnedý určite nie je v poriadku len tak v hociktorý deň cyklu, môže to byť napr. nízka hladina progesterónu, alebo čokoľvek

lenka188
1. máj 2025

@anika009 Objednaj sa lekarovi aby zistil pricinu. Nie je to v poriadku.

simca115
1. máj 2025

@anika0009 môže to znamenať ovuláciu prebiehajúcu , poprípade keď ste mali “drsnejší “ sex tak poranenie , poprípade aj závažnejšie zdravotne problémy . Radšej chod ku svojej gyn 🙂

anika0009
autor
7. máj 2025
@simca115

@anika0009 môže to znamenať ovuláciu prebiehajúcu , poprípade keď ste mali “drsnejší “ sex tak poranenie , poprípade aj závažnejšie zdravotne problémy . Radšej chod ku svojej gyn 🙂

@simca115 bola som všetko je poriadku 😊 ževraj je to ešte citlivou sliznicou ale kvôli tomu silnejšiemu pohlavnému styku že prijatél musí byt jemnejší ku mne lebo sa stále zotavujem aj keď som zahojená ale stále sa zotavujem

simca115
8. máj 2025
@anika0009

@simca115 bola som všetko je poriadku 😊 ževraj je to ešte citlivou sliznicou ale kvôli tomu silnejšiemu pohlavnému styku že prijatél musí byt jemnejší ku mne lebo sa stále zotavujem aj keď som zahojená ale stále sa zotavujem

@anika0009 tak aj som si myslela že so sexu .. ja som tiež raz mala takéto “ poranenia” a gyn hovorila že by sme sa mali krotiť 🤣🤣🤣