icon

Je hrčka pri vyšetrení prsníkov ľahko hmatateľná?

6. jan 2025

Ahojte, chcela by som sa opýtať pri samo vyšetrení prsníkov by bola hrčka ľahko hmatateľná? Či už by išlo o cystu, lipom, fibroadenóm alebo niečo iné, pretože pri strednom tlaku nič necitim no keď zatlačím silno mám pocit že tam čosi je no zároveň sa mi zdá že je to aj v druhom prsníku. Ak ste s tým mali skúsenosť vedeli ste hneď pri dotyku povedať že toto je to čo tam byt nemá ?dakujem moc 😊

kavasmliekom
6. jan 2025

To čo cítiš, sú žľazy. Hrčku by si cítila.

viestta
6. jan 2025

Ked si nie si ista ci to tam ma byt alebo nie, tak chod na gynekologiu a nechaj si spravit vsetky vysetrenia. Ked si budes prsniky vysetrovat pravidelne, prides na to co tam je a co tam "pribudlo"

autor
6. jan 2025

Ano objednám sa, len som asi trochu hypochodner a hneď si musim googlit a diagnostikovať sa sama pred návštevou lekára 😄

evickamalicka81
22. mar 2025

Najlepší sú v poliklinike Mlynska dolina, robia diagnostiku prsnikovych nálezov na počkanie. Máte vyšetrenie gynekológom Dr.Bartko, prsnikovym chirurgom Dr.Bartko a hneď UZV prníkov na počkanie všetko naraz, žiadne posielanie inak a čakanie na termíny. A v prípade akéhokoľvek potrebného riešenia Vás hneď obaja vyriešia v ich sesterskej jednodňovej operatívy www.chirkoz.sk
Vynikajúce skúsenosti. Odpoeucam