Je hrčka pri vyšetrení prsníkov ľahko hmatateľná?
Ahojte, chcela by som sa opýtať pri samo vyšetrení prsníkov by bola hrčka ľahko hmatateľná? Či už by išlo o cystu, lipom, fibroadenóm alebo niečo iné, pretože pri strednom tlaku nič necitim no keď zatlačím silno mám pocit že tam čosi je no zároveň sa mi zdá že je to aj v druhom prsníku. Ak ste s tým mali skúsenosť vedeli ste hneď pri dotyku povedať že toto je to čo tam byt nemá ?dakujem moc 😊
Ked si nie si ista ci to tam ma byt alebo nie, tak chod na gynekologiu a nechaj si spravit vsetky vysetrenia. Ked si budes prsniky vysetrovat pravidelne, prides na to co tam je a co tam "pribudlo"
Ano objednám sa, len som asi trochu hypochodner a hneď si musim googlit a diagnostikovať sa sama pred návštevou lekára 😄
Najlepší sú v poliklinike Mlynska dolina, robia diagnostiku prsnikovych nálezov na počkanie. Máte vyšetrenie gynekológom Dr.Bartko, prsnikovym chirurgom Dr.Bartko a hneď UZV prníkov na počkanie všetko naraz, žiadne posielanie inak a čakanie na termíny. A v prípade akéhokoľvek potrebného riešenia Vás hneď obaja vyriešia v ich sesterskej jednodňovej operatívy www.chirkoz.sk
Vynikajúce skúsenosti. Odpoeucam

To čo cítiš, sú žľazy. Hrčku by si cítila.