icon

Je intímka pri nadmernom potení vhodným riešením?

22. apr 2025

Ahojte, som mladá baba do 30r a začala som sa v poslednej dobe viac potiť aj teraz ako začina byť teplejšie a to všade 😄 a keď cvičím/beh je to hrozne… dávam si stale kvoli tomu intimku aj 2x denne ale niekedy ani to nepomáha. Je to vôbec ok ju mať stale? Dá sa to inak riešit? Je to veľmi chulostivy problem :(

deedol
22. apr 2025

a potis sa ci mas vytok? lebo nie uplne chapem to pouzitie intimky.

autor
22. apr 2025

@deedol výtok nemám ale cítim sa suchšie s intimkou

vanilkovazmrzka
22. apr 2025

Ved aj na to je. Men ju castejsie cez den a nevidim dovod preco by sucha intimka mala byt problem

karolinakr_ba
23. apr 2025

Joj ja Vam rozumiem! No ja musim niekedy normalne az vlozky pouzit, lebo odkedy som tehotna sa tak potim, ze sa mi intimky odlepuju z mokrych gatiek 😁 ked si dam vlozky s kridlami, je to OK.. a ano, ide o ten suchsi pocit.. to ked aom sa napriklad isla vycurat a este som nemala vlozky, bolo hrozne natiahnut naspat tie prepotene nohavicky.. Kto nezazil, nepochopi 😁 (menim ich parkrat za den..)

katarinaba
23. apr 2025

Ja nosim intimky kazdy den uz peknych par rokov. Nevidim dovod ju nemat, obzvlast ked ti pomaha.

minenkaa
23. apr 2025

Prečo si nemeníš gatky viac krát do dňa

elanor
23. apr 2025

@minenkaa neviem si predstavit v praci menit kazdu chvilu gatky. A tie spotene co? zahodi do kosa, alebo si napcha do kabelky, a bude s nimi chodit po meste az do vecera, nez pride domov...
V pomto pripade, praveze tie intimky davaju zmysel. Ked treba vymeni intimku, a gatky su suche a ciste.

minenkaa
23. apr 2025
@elanor

@minenkaa neviem si predstavit v praci menit kazdu chvilu gatky. A tie spotene co? zahodi do kosa, alebo si napcha do kabelky, a bude s nimi chodit po meste az do vecera, nez pride domov...
V pomto pripade, praveze tie intimky davaju zmysel. Ked treba vymeni intimku, a gatky su suche a ciste.

@elanor normalne sa dajú gatky na záchode vymeniť,existuje malé sacky kde sa dajú zabaliť,dať do tašky a doma vyložiť do kosa na prádlo

elanor
23. apr 2025
@minenkaa

@elanor normalne sa dajú gatky na záchode vymeniť,existuje malé sacky kde sa dajú zabaliť,dať do tašky a doma vyložiť do kosa na prádlo

@minenkaa fuj, to je nechutne. Sa mi dvyha zaludok uz len z tej predstavy...

minenkaa
23. apr 2025
@elanor

@minenkaa fuj, to je nechutne. Sa mi dvyha zaludok uz len z tej predstavy...

@elanor a z čoho ako

liz_lemon
24. apr 2025
@minenkaa

@elanor a z čoho ako

@minenkaa vies, ona ich ma mozno nie iba spotene, preto sa jej zaludok dviha

minenkaa
24. apr 2025
@liz_lemon

@minenkaa vies, ona ich ma mozno nie iba spotene, preto sa jej zaludok dviha

@liz_lemon možno nevie čo je to meniť si gatky