icon

Je krvácanie po kyretáži normálne?

burbula
29. júl 2025

Dobrý deň,chcela by som sa opýtať či je normálne že po zákroku kyretáže som len špinila a na štvrtý deň som začala krvácať ,ani nie veľa ani málo. Menzes som nemala už štyri roky. Doktor mi to zistil pri preventívnej prehliadke,že musím ísť na zákrok. Vopred ďakujem za rady .

anonym_ad9ff7
29. júl 2025

Ja som po kyretáži slabo krvácala len v ten deň, potom pár dní slabé špinenie, ale to také skôr ružové, ani intímku by som skoro nepotrebovala.
Po týždni som ale mala slabé krvácanie, lenže na ten deň vychádzalo, že by som mala mať menštruáciu, tak asi preto. Ale to bolo len v ten jeden deň a potom asi 3 dni špinenie. (ale teraz po 5 týždňoch mám už normálnu menštruáciu, trochu viac bolestivú, lebo telo sa stále hojí, ale inak vcelku ok)

A ak ty si nemala menštruáciu tak dlho, tak telo sa ti dáva dokopy.

Kyretáž ti robili kvôli čomu? Mala si vysokú sliznicu maternice? Keďže si nemávala menštruáciu. To dotiaľ nikto neriešil? Či si nemala polypy alebo niečo?

stellarstar
29. júl 2025

Krvácanie po kyretáži je normálne keďže je to zásah do maternice. Ja som po krvacala malo ale viac spinila

unicornlady
29. júl 2025

Krvácať môžeš rôzne.

Doktor ti povedal na vyšetrení, čo presne? Že prečo ťa posiela na kyretáž?
Lebo napr. ak nebýva menštruácia, dáva sa vyvolávačka-injekcia. Či ako prebiehala doterajšia liečba?

laila22
29. júl 2025

@burbula ja som krvácala masívne, museli mi pichnúť injekciu na zastavenie. Potom to trochu ustalo.. ale krvácala som silno 2tyzdne

burbula
autor
31. júl 2025
@unicornlady

Krvácať môžeš rôzne.

Doktor ti povedal na vyšetrení, čo presne? Že prečo ťa posiela na kyretáž?
Lebo napr. ak nebýva menštruácia, dáva sa vyvolávačka-injekcia. Či ako prebiehala doterajšia liečba?

@unicornlady Dobrý deň,ako som písala bola som na preventívnej prehliadke a doktor mi povedal že mám vysokú sliznicu a že len otázka času kedy začnem krvácať . Povedal že čím skôr sa to vyčistí tým lepšie . Tiež som bola prekvapená ,keďže už skoro štyri roky som nemala menzes .Ďakujem za odpoveď