Je krvácanie z bradavky po poranení nebezpečné?
Dobrý deň, pred mesiacom som si nechtiac vytiahol stonku ktorá bola napojená priamo na Montgomeryho žľazu a som si ju vytiahol z celej sily a išla krv a doteraz nemám bolesti ani nič ja viem mal by som ísť určite k lekárovi ale prosím chcem mať istotu že to nie je nič vážne ďakujem
@daniel_podzahorsky ty máš iný problém,mám ten pocit 😏.
@daniel_podzahorsky jemine. Tak choď k lekárovi, nech ti to skontroluje. Ako môžeme vedieť, či je to ok? ani chatGPT na 100% nevie, či ti tam niečo narastie alebo nie. Choď k dr. Zajtra. Bez debaty a odvrávania.
Tebe co je?
Pred mesiacom, doteraz ti nic nie je, ale aj tak vies ze by si urcite mal ist k lekarovi. A s cim, ze ti nic nie je?
Okrem toho, naco si trhas nieco co ti trci z tela? Ked si to chces dat odstranit, vtedy chod k tomu lekarovi. Stonku nemas, nie si rastlina. Keby si si aj vytrhol nejaky vyrastok a keby aj hned vyrastal z montgomeryho zlazy (co je uplne malicka a nepotrebna zliazka, mas tam este dalsie, doteraz si o nich ani netusil, take su nepodstatne), tak ako co? To nie je zivotne dolezity organ, spravil si si zbytocne ranku, ta sa ti bez komplikacii zahojila, tak to uz NERIES. Nic ti nie je, aspon fyzicky a z tohto ani nebude. A inak hej, infekcii sa predchadza presne studenym obkladom. 😬
@daniel_podzahorsky Preboha, toto je už asi piata tvoja diskusia na túto tému. Stále dookola riešiš to isté, a mesiac prešiel. Prečo už konečne nejdeš k tomu doktorovi?
@daniel_podzahorsky Preboha, toto je už asi piata tvoja diskusia na túto tému. Stále dookola riešiš to isté, a mesiac prešiel. Prečo už konečne nejdeš k tomu doktorovi?
@jaja20 pretože nejde to
@daniel_podzahorsky Veď máš už 17 rokov, kľudne môžeš ísť k obvodnej doktorke aj sám. Už som ti to predsa písala. Tak nechápem, prečo nejdeš. Alebo máš aj nejakú psychickú diagnózu?
Tak nechoď nikam, vyser sa nato a hotovo🤨
tvoja 350 tema o tom istom skus psychologa/psychiatra

Za tú dobu,čo to tu riešiš už si mal dávno vyšetrený u doktora (aj pri našom zdravotnom systéme by si už mal pokoj snáď) 😏.